Ceca i Mitrović da bi unuštili Karleušin brak i karijeru, plaćaju Vranješu 100.000 evra po danu za ulazak u rijaliti (FOTO; VIDEO)

Ceca i Mitrović da bi unuštili Karleušin brak i karijeru, plaćaju Vranješu 100.000 evra po danu za ulazak u rijaliti

Produkcija “Parova” spremna je da plati 100.000 evra Luki Lazukiću i Ognjenu Vranješu za ulazak u sledeću sezonu rijalitija, piše Kurir.

Namera glavnih organizatora televizije Hepi je da IT stručnjak otkrije sve detalje u vezi sa brakom sa Nataša Bekvalac, dok bi fudbaler pričao o seks-aferi sa Jelenom Karleušom koja je od Božića ove godine drmala Balkan.

Instagram

– Lazukić i Vranješ stoje na spisku za narednu sezonu “Parova”. Oni će u toku sledeće nedelje dobiti poziv od produkcije, koja se spremna da im ponudi po 100.000 evra, pa čak i više ako bude neophodno. Cilj je da obojica pristanu kako bi narodu na tacni ponudili sve ono šta su pratili tokom medija. Pošto se njih dvojica nisu mnogo javno oglašavala, već su uglavnom pričali na sudu o incidentima s bivšim partnerkama, ovo bi bila idealna prilika da javnost čuje šta oni imaju da kažu – otkriva izvor i dodaje da bi Luka možda i pristao, budući da bi mogao dobro da se opari.

– Lazukiću bi ovo bila idealna prilika da zaradi zavidan honorar i time reši mnoge stvari u životu, s obzirom na to da se priča da ima finansijskih problema. Njegova priča sa Bekvalčevom bila je jedna od najaktuelnijih estradnih tema, pa bi samim tim sebe mogao da proba da opere, jer je sve vreme negirao da je tukao suprugu, s kojom je u brakorazvodnoj parnici – kaže izvor.

Ceca i Mitrović da bi unuštili Karleušin brak i karijeru, plaćaju Vranješu 100.000 evra po danu za ulazak u rijaliti

S druge strane, Vranješ je u Anderlehtu zarađivao 800.000 evra godišnje, a trenutno igra u atinskom AEK, pa su ipak male šanse da uđe u rijaliti, osim možda nakratko.

Sa raznih strana smo dobili informacije da su pak Željko Mitrović i Svetlana Ceca Ražnatović spremni da izdvoje čak 300.000 evra kako bi se Vranješ samo na tri dana pojavio u novoj Zadruzi. Poznato je da su i Mitrović i Ražnatovićka sa Karleušom na ratnoj nozi i spremni su da učine sve kako bi je do kraja ukopali i uništili njen ionako razoren brak i karijeru.

– On bi tek imao šta da kaže o Jeleni Karleuši, koja je varala supruga Duška Tošića s njim skoro dve godine. Iako je u javnosti prucurila njihova intima u svakom smislu, nešto novo uvek može biti interesantno za javnost – rekao je izvor.

Karleuša je skoro celo leto provodila po raznoraznim morima i jahtama i sve je to delila na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/B0u2_iIo9-u/

Ona nije želela da komentariše ove informacije već se posvetila bahatoj pripremi i bahatoj proslavi svog rođendana.

https://www.instagram.com/p/B1TXYFBoYU2/

Kurir, Svet, Novinar.rs

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Na punktu Merdare sprečen je pokušaj krijumčarenja devetogodišnje devojčice

Pon avg 19 , 2019
Na punktu Merdare sprečen je pokušaj krijumčarenja devetogodišnje devojčice sa Kosova u Nemačku, saopštila je Uprava carina, prenosi Radio-televizija Srbije (RTS). Devojčica je pronađena u prostoru za rezervni točak automobila […]
%d bloggers like this: