U stravičnoj avionskoj nesreći u Moskvi poginula 41 osoba

Od 78 putnika i članova posade aviona SSJ-100 koji se sinoć zapalio na aerodromu „Šeremetjevo“ u Moskvi preživelo je samo 37, saopštio je Istražni komitet Rusije.

„U avionu koji je leteo na liniji Moskva-Murmansk nalazilo se 78 osoba, uključujući članove posade. Prema novim podacima kojima raspolaže istraga do sada, od njih je preživelo 37 osoba“, rekla je portparolka Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

Istražitelji trenutno ispituju povređene, očevice, radnike na aerodromu i aviokompanije koja je vlasnik aviona, kao i lica koja su odgovorna za njegovu eksploataciju.

U stravičnoj avionskoj nesreći u Moskvi poginula 41 osoba
Screenshot

Požar na avionu je ugašen, ali se zna da je zadnji deo aviona sagoreo. Piloti, koji su preživeli, potvrdili su verziju da je grom pogodio avion, usled njega se motor zapalio.

Portparol Kremlja saopštio je da je ruski predsednik Vladimir Putin obavešten o nesreći i da je porodicama stradalih uputio saučešće.

Izvor: Sputnjik

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Psiholog retard je bio dobra priprema za goreg od sebe, onog koji za Hag nije ali je u Had koraknuo

Pon maj 6 , 2019
Oholi mitski Tantal nije trpeo božanstva, taj egomanijak je bio iznad njih… Zato je zloupotrebio kontakte sa njima i načinio bogovima svoje smrtne drugare. Pre nekoliko godina sam pisao tekst […]
%d bloggers like this: