Putin: Gubernatori, provozajte svoje luksuzne automobile po rupavim putevima

Владимир Путин (Фото АП – Бета)

Ruski predsednik poručio činovnicima da probaju da se provozaju putevima koji su u rupama, kako bi i sami shvatili kakvo je stanje posle poplava koje su pogodile neke delove Rusije

Predsednik Rusije Vladimir Putin preporučio je liderima regiona i drugim činovnicima da probaju da se provozaju putevima koji su u rupama, kako bi i sami shvatili kakvo je stanje posle poplava koje su pogodile neke delove Rusije.

Putin je putem video-konferencije održao sastanak u vezi s poplavama i požarima, a delovi sastanka emitovani su na državnoj TV.

Pri kraju sastanka, predsednik je konstatovao da su lideri regiona u prvi plan stavljali probleme sa isplatom sredstava iz federalnog budžeta.

„Pri tom se često takvi problemi pojavljuju ne zato što nema dovoljno novca nego realizacija, odluka prosto ’tone‘ od proceduralnih pitanja. Putevi uništeni prošlogodišnjim poplavama u Amurskoj oblasti iz birokratskih razloga ni do dana današnjeg nisu obnovljeni. I ljudi su primorani da se voze po rupama. Sami se provozajte po takvim putevima i onda ćete shvatiti da treba raditi brže“, zaključio je Putin, preneo je Sputnjik.

Izvor: Politika

Bojan Milić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Država kasni sa plaćanjima privredi!

Uto apr 28 , 2020
Foto: FoNet/ Predsedništvo Srbije U iščekivanju prve direktne novčane pomoći države u vidu minimalne zarade za zaposlene, preduzeća – posebno građevinska – suočavaju se sa novim izazovom. Naime, izgleda da […]