Novinar poturio Džonsonu telefon “pod nos” – Džonson NIJE završio u bolnici (VIDEO)

Premijer Velike Britanije Boris Džonson nakon što mu je reporter zatražio da pogleda fotografiju na telefonu, uzeo mu ga je iz ruke i stavio u svoj džep.

Screenshot

Kako piše Miror, Džonson je izveštaču ITV Džou Pajku oduzeo telefon kada je pokušao da mu pokaže fotografiju bolesnog deteta na podu bolnice.

Reporter tvrdi da mu je Džonson zgrabio telefon i stavio ga u svoj džep nakon što je pokušao da mu pokaže fotografije četvorogodišnjueg dečaka na podu prepune bolnice.

Fotografija bi trebalo da pokaže stanje bolnice pod torijevskom vlašću i ideja je bila da izazove reakciju Džonsona, što je on ovim potezom odbio.

Reporter je na svom nalogu na Tviteru postavio video-snimak.

Novinar poturio Džonsonu telefon "pod nos" - Džonson NIJE završio u bolnici (VIDEO)

Ne tako davno jedan drugi novinar je zbog guranja telefona “pod nos” jednom, u Srba najvoljenijem političaru, izazvao neviđeni haos i pometnju i nekoliko neprospavanih noći u čekanju dobrih vesti sa VMA.

Ovom prilikom još jednom osuđujemo sile mraka i haosa, Đilasa, Šolaka, Obradovića i Sovilja i pružamo bezrezervnu podršku najmudrijem vođi koga je Srbija imala. I ne zajebavamo se kad to kažemo, čovek je jednostavno shvatio kakvim budalama vlada i koliko jeftine protivnike ima. Veliko je pitanje da li su ti protivnici uopšte protivnici il’ se samo tako češljaju dok guraju dupe da se kandiduju za koalicionog partnera.

Nego nebitno, poenta priče je trebala da bude da je poražavajuće malo Miodraga Sovilja u Srbiji al’ do te poente ne dođosmo.

A i koga baš zabole za to…

IZVOR: M. RO., B92

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

SZP: Zbog podrške krivičnoj prijavi protiv 500 političara, mediji kompromituju i kaljaju ugled sindikata

uto dec 10 , 2019
Povodom teksta objavljenog u “Blicu” a koji je Novinar.rs preneo pod naslovom “Sa značkom policijskog sindikata, sin surčinskog kriminalca i brat trostrukog ubice se vozika po Beogradu”, Sindikat Zaposlenih policije […]