Vučic: I danas sam bolestan i pod terapijom sam… Moji zdravstveni problemi nemaju veze sa N1

Vučic: I danas sam bolestan i pod terapijom sam… Moji zdravstveni problemi nemaju veze sa N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da “niko sa N1” nije kriv za njegovo trenutno zdravstveno stanje. “Moji problemi su hronični, čovek s vaše televizije nije imao nikakve veze s mojim zdravstvenim stanjem, niti će”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučic: I danas sam bolestan i pod terapijom sam... Moji zdravstveni problemi nemaju veze sa N1
Screenshot/ N1

“I danas sam bolestan i pod terapijom sam…Moji zdravstveni problemi nemaju veze sa N1, niti bi bilo fer da to na bilo koji način kažem ili insinuiram. Da bi bilo u takvom lošem stanju, za moje srce bile su potrebne godine i decenije, a ne jedan dan”, kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

On je dodao da nikada nije bežao od pitanja novinara jer mu daju priliku da “raskrinka laži svojih političkih protivnika” i “pokaže koliko su besmisleni njihovi napadi”.

Vučic: I danas sam bolestan i pod terapijom sam… Moji zdravstveni problemi nemaju veze sa N1

“Nije bila laka ta noć petak na subotu. Hvala za brigu, hvala i onima što su želeli da nestanem, jer me motivišu da se još jače i hrabrije borim za našu Srbiju”, rekao je.

“Šta da radim, nisam neko ko je najboljeg zdravlja, ali dok imam energije, boriću se i ostaviću Srbiji više od svih, i u smislu kilometara pruga i puteva, muzeja, pozorišta, po tome se ljudi mere”, dodao je Vučić.

Reagujući na komentar predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željka Bodrožića da treba da odgovara na pitanja pojedinih medija kao što su NIN, N1 i Insajder, Vučić je kazao da “ne postoji bolja prilika nego da mu tim pitanjima omoguće da im pokaže koliko nemaju ozbiljnu argumentaciju”.

“Uvek sam spreman, uvek bio spreman i uvek ću biti spreman”, rekao je Vučić novinarima u Predsedništvu Srbije.

Četiri poglavlja spremna za otvaranje

Screenshot/ N1

Govoreći o francuskom non-pejper predlogu o politici proširenja EU, Vučić je kazao da Srbija ima četiri poglavlja pripremljena za otvaranje, a da od EU zavisi koliko će poglavlja biti otvoreno.

“Da li će biti otvaranje novih poglavlja, nemam pojma”, kazao je Vučić.

On je rekao i da Srbija ima najveće količine zlata u svojoj istoriji i da je to više od 31 tone zlata.

Izvor: N1

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Švedska odustala od istrage za silovanje protiv Asanža

uto nov 19 , 2019
Švedska odustala od istrage za silovanje protiv Asanža Švedski tužioci odustali su od istrage protiv Džulijana Asanža koji je 2010. prijavljen za silovanje, javlja BBC. Asanža je prijavila žena koja […]
Odluka o Asanžovom izručenju u februaru sledeće godine