Požar u migrantskom centru u BiH, 29 povređeno (VIDEO)

Požar u migrantskom centru u BiH, 29 povređeno (VIDEO)

VELIKA KLADUŠA – Požar u Privremenom migrantskom centru “Miral” u Velikoj Kladuši je ugašen, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) potvrđeno je da je 29 osoba povređeno ili zatražilo medicinsku pomoć.

“Policija je jutros u 6.35 primila dojavu o požaru u ovom privremenom prihvatnom centru, te odmah na mesto uputila dežurne timove. Pripadnici vatrogasnih službi su takođe odmah reagovali i brzo stavili požar pod kontrolu”, rekao je za Fenu portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

Dodao je i kako se još ne može zvanično govoriti o uzrocima požara, iako postoje određene spekulacije da je u pitanju ljudski faktor.

“O tome ćemo moći govoriti kada policijski službenici obave uviđaj u samom objektu, a sve istražne radnje počinju čim se za to stvore uslovi u zgradi Mirala”, istakao je Šiljdedić.

Prema dosadašnjim informacijama, nema smrtno stradalih u požaru, dok o težini i stepenu povreda kod hospitalizovanih osoba još uvek nema zvaničnih informacija.

Požar u migrantskom centru u BiH, 29 povređeno (VIDEO)

Izvor: RTV

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Srbija će tražiti da se na sednici Saveta bezbednsoti raspravlja o upadu ROSU na sever Kosova

sub jun 1 , 2019
Srbija će tražiti da se na sednici Saveta bezbednsoti raspravlja o upadu ROSU na sever Kosova Srbija će na sednici Saveta bezbednsoti o situaciji na KiM, zakazanoj za 10. jun, […]
Sednica SB o stanju na Kosovu i Metohiji 31. oktobra