Kurti u panici zove Amerikance – Zaustavite Putina i Vučića!

Samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti u svom novom tvitu napao je ruskog lidera Vladimira Putina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Demokratije poput SAD i (nepriznatog i samoproglašenog) Kosova moraju zajedno da se suprotstave autokratama poput Putina i Vučića. Od toga zavisi mir na Balkanu — i u svetu. Hvala Atlantskom savetu što ste me pozvali da razgovaramo o ovom i drugim važnim pitanjima – napisao je Kurti.

Podsećamo, Vučić je prošlog meseca odgovorio na napade Kurtija i crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i poručio da se Aljbin Kurti i Milo Đukanović uvek služe ogoljenim lažima da sebe predstave kao tobožnje žrtve a Srbiju kao opakog agresora koji ih ugrožava.

„Moja molba za vas je da ostavite Srbiju na miru. Srbija će naći svoj put. Ponosni smo na činjenicu da želimo da sačuvamo svoju zemlju, a ne da nam NATO to čini u naše ime. U tome se razlikujemo i ne stidimo se toga“, rekao je tada Vučić.

Urednik

Vaš komentar

Next Post

MIROVIĆ: Od 2016. godine u sistem socijalne zaštite uloženo 1,5 milijardi dinara

Čet maj 19 , 2022
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore za unapređenje socijalne zaštite u Vojvodini, istakavši da Vlada na čijem je čelu vodi odgovornu socijalnu politiku, te da je od […]
%d bloggers like this: