Đukanović: Otvoren poziv za moju posetu Beogradu i Vučićevu Podgorici

1

Đukanović: Otvoren poziv za moju posetu Beogradu i Vučićevu Podgorici

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da su tokom više susreta on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarali o posetama na najvišem nivou.

“Tokom više susreta u poslednjih godinu dana predsednik Vučić i ja razgovarali smo o posetama na najvišem nivou. Najtačnije bi se moglo reći da je poziv obe strane permanentno otvoren”, rekao je za portal CdM Đukanović.

Đukanović: Primeniti Badinterovu formulu za problem Beograda i Prištine
Screenshot

Đukanović je komentarisao izjavu Vučića da je uprkos crnogorskoj kampanji protiv Srbije, srpskog naroda i njega lično, spreman i sada da ugosti u Beogradu Đukanovića kako bi razgovarali, umesto da se stvaraju problemi i tenzije.

Predsednik CG je rekao da će zajedno sa predsednikom Srbije proceniti kad je optimalan trenutak za njegovu posetu Beogradu ili Vučićevu posetu Podgorici.

“To će biti prilika da otvoreno razgovaramo o svim pitanjima, u najboljem interesu naših država i naroda, a dotle mislim da se treba čuvati od teških reči”, zaključio je Đukanović.

Tanjug

Novinar

One thought on “Đukanović: Otvoren poziv za moju posetu Beogradu i Vučićevu Podgorici

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Rusija počinje proizvodnju protivvazdušnih raketnih sistema S-500

pon jul 1 , 2019
Rusija počinje proizvodnju protivvazdušnih raketnih sistema S-500 Moskva — Rusija počinje proizvodnju protivvazdušnih raketnih sistema S-500, rekao je šef državne korporacije Rosteh Sergej Čemezov televiziji Rusija 1. “Pravimo novo savremeno […]