Spavaj baba, sve te jebalo, gledala si Vučića i u prvom i u drugom dnevniku…

Spavaj baba, sve te jebalo, gledala si Vučića i u prvom i u drugom dnevniku…

Zašto volimo Srbiju

Ustanem ujutru, šlogirana…

Spavaj baba, sve te jebalo, gledala si Vučića i u prvom i u drugom dnevniku...
Piše: Ana Obradović

Zakačim malim prstom desne noge o nogaru stola, umalo se ne preturim. Opsujem Tita, Teslu, Diznilend, sto majki…

Uzmem džezvu, tako kljakava, sipam vodu, turim na šporet. U međuvremenu, probudila se deca, plaču, ne znaju šta se dešava. Probudi se i ovaj moj, od silne larme, pa se priključi.

Odem da se spremim za posao. Deca ispred vrata kupatila, pričaju u glas, ovaj se dere da požurim. Pa evo žurim, ne mogu brže.

Ubodem se maskarom u oko, suze liju ko na sahrani. Nova tura psovki. Krv, žito, sunce. Nekako se dovedem u red, oni nadiru u kupatilo ko da ih dvanaest, dođem do šporeta, kad prc. Nisam uključila ringlu. Jebem mater sebi, Titu, Kosovki devojci.

Skuvam kafu nekako, srknem dva gutljaja i izlazimo. Nemoj tamo, ne diraj to, jebem vam majku, ne trči! Ne u baru! A samo se mi čujemo u ovoj zgradi, ko cigani!

Vratimo se s posla, deca gladna, kukaju, samo što u šporet ne uđu.

Kuvaj ručak brže, spremaj, peglaj. Svi non stop pričaju u glas.

Uveče, opet red za kupatilo. To se svađa ko će prvi, neće niko da se kupa! A sve vam jebem, ima da se kupate, dok vam se koža ne izliže! I tako…

Taman legnu, uključim mašinu oko 11, kad je jeftina struja, eto njih sto puta iz sobe. Te to žedno, te opet gladno, te mu se piški. Ulaze izlaze, prolaze, vuku vodu, puštaju vodu, peru zube, peru ruke…

Taman se smire, legnem i ja.

Spavaj baba, sve te jebalo, gledala si Vučića i u prvom i u drugom dnevniku…

Aj malo da se volkamo, taman se počne, lupa baba od pored što živi, nečime u zid, kaže ne čuje preCednika u dnevniku 3, od naše akcije. Pa spavaj baba, sve te jebalo, gledala si Vučića i u prvom i u drugom dnevniku, to ti je repriza, nema ništa novo.

Veli baba, nema ni kod vas ništa novo, pa eto larmate svaki dan, ja ću da se žalim preCedniku kućnog saveta. Ma more, žali se i Vučiću lično.

E ne lezi vraže. Izgleda se baba žalila stvarno. Evo komunalci dolaze već treći put, prete zvaće pravu policiju. Mi smo eto fina država, i znate nije u redu da vam deca plaču, da vi psujete i seksate se tako glasno, zaboga, kažu mi.

Probudih se izgleda u Nemačkoj, nego mi plata nešto nije nemačka, a čini mi se da su i putevi ostali ovi stari, sa rupama.

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Savez za Srbiju usvojio platformu za dijalog sa vlašću

sri jun 5 , 2019
Savez za Srbiju usvojio platformu za dijalog sa vlašću Savez za Srbiju usvojio je u celosti izveštaj Stručnog tima protesta “Jedan od pet miliona” i taj dokument će po rečima […]
Obradović: Savez za Srbiju zajednički proglasio bojkot izbora