Živković: Spremamo se za izbore, bojkot samo Vučiću odgovara

Živković: Spremamo se za izbore, bojkot samo Vučiću odgovara

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da stranka od svog osnivanja, već šest godina, odluku o učešću na izborima donosi na dan kada izbori budu raspisani.

Živković: Spremamo se za izbore, bojkot samo Vučiću odgovara
Foto: Nova Stranka

„Da li ćemo učestvovati na sledećim izborima zavisiće od atmosfere i uslova pod kojima oni budu raspisani, odnosno od toga da li će biti implementirano sve dogovoreno i napisano tokom dijaloga“, rekao je Živković za današnje izdanje lista Blic, misleći na dijalog uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta.

On je rekao da se Nova stranka sprema za izbore jer se vlast može smeniti na dva načina: izborima ili revolucijom, što ne isključuje, „ali pre toga treba primeniti sve druge načine borbe“.

„Razumem razloge za bojkot, ali mislim da bojkot najviše priželjkuje Vučić jer će mu omogućiti da stvori privid demokratije i da pravi borci za Srbiju ostanu van parlamentarnog života“, rekao je Živković.

Prema njegovim rečima, ako se Nova stranka bude odlučila za bojkot, to će značiti da ne postoje uslovi za normalne izbore.

„Ali ni u tom slučaju ne treba da spavamo već treba da napravimo kampanju i plan šta posle bojkota, a šta posle sedam, mesec ili godinu dana. Naivne su nade da će Vučić nakon bojkota izbora sam da padne“, rekao je Živković.

Beta

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Snimak NAJGLUPLJIH LOPOVA koji je obišao svet

Pon dec 16 , 2019
Snimak NAJGLUPLJIH LOPOVA koji je obišao svet Lopovi bez konkurencije Snimak pokušaja krađe televizora koji su izvela tri Brazilca obišao je svet. Ne, nije reč o filmskoj pljački, već toliko […]
%d bloggers like this: