Udruženje žena nacionalnih manjina Braničevskog okruga “Tvrđava” pristupilo Uniji MOST

Udruženje žena nacionalnih manjina Braničevskog okruga “Tvrđava” pristupilo Uniji MOST

Danas je Uniji MOST pristupilo Udruženje žena nacionalnih manjina Braničevskog okruga “Tvrđava”.

Udruženje žena nacionalnih manjina Braničevskog okruga "Tvrđava" pristupilo Uniji MOST
Predsednik Unije Most Boban Jovanović i predsednica Udruženja žena nacionalnih manjina Braničevskog okruga “Tvrđava” Rosica Miladinović

Golubac – Danas je u Golupcu Uniji MOST pristupilo Udruženje žena nacionalnih manjina Braničevskog okruga “Tvrđava”

Iako su izbori završeni, a lista koju je podržala Unija Most postigla zavidan upeh, aktivnosti i širenje Unije ne prestaju.

Tako je danas u Golupcu potpisan sporazum između Unije MOST i Udruženja žena nacionalnih manjina Braničevskog okruga “Tvrđava”, kojim je udruženje “Tvrđava” pristupilo Uniji.

Sporazum su potpisali u ime Unije MOST predsednik Boban Jovanović a u ime Udruženja “Tvrđava” predsednica Rosica Miladinović.

Jovanović je tom prilikom istakao da mu je” izuzetno drago što je tako ugledno udruženje, kao što je “Tvrđava”, prepoznalo u Uniji Most put kojim će žene manjinskih zajednica Braničeva moći da se izbore za sva svoja prava, koja su im, prvenstveno kao ženama, uskraćena.”

Posebno je Jovanović istakao zadovoljstvo “što Uniji pristupaju tako cenjene i poštovane ličnosti kao što su predsednica Rosica Miladinović sa svojim saradnicama, tako da će uz njih sigurno biti lakša borba za ostvarivanje svih onih prava koje zaslužuju naše supruge, majke, sestre, ćerke…”, rekao je između ostalog Jovanović.

Novinar.rs

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Epidemiološka situacija i dalje nestabilna, ali smo na dobrom putu

Sub jul 18 , 2020
Zamenica direktora Instituta „Batut” Darija Kisić Tepavčević ocenila je danas da je epidemiološka situacija s koronavirusom i dalje nestabilna, sa velikim brojem „rezervoara zaraze”, ali da nedostatak eksplozivnog rasta broja […]
%d bloggers like this: