Suzana Vasiljević: Vučić će se sastati sa Majom Pavlović

Suzana Vasiljević: Vučić će se sastati sa Majom Pavlović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se 30. avgusta u devet sati sa vlasnicom televizije Kanal 9 iz Novog Sada Majom Pavlović.

Pavlovićeva štrajkuje glađu, kako bi razmotrili načine da joj se pomogne, izjavila je za Radio slobodna Evropa savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević, piše Fonet, prenosi list Danas.

Ona je rekla da će predsednik Vučić pokušati da pronađe najbolje rešenje, da se vidi na koji način može da se pomogne Maji Pavlović da izađe iz problema u kom se našla ona i televizija koju vodi.

„Sve što bude u našoj moći, sve što budemo mogli da nađemo kao rešenje u okviru zakona, potrudićemo se da ga nađemo. Predsednik će sve što bude mogao da učini učiniti za Maju. Više o tome šta tačno može da bude urađeno na njenom slučaju znaćemo u petak“, rekla je Suzana Vasiljević.

Ona je dodala da bi se Vučić sastao ranije sa Majom Pavlović, ali da je do pre neki dan bio na službenom putu u Sjedinjenim Američkim Državama. Maja Pavlović, koja zbog finansijskih problema medija koji vodi štrajkuje glađu treću put u poslednjih 15 meseci, potvrdila je da će otići na sastanak sa Vučićem i dodala da za sada ne prekida štrajk glađu.

Izvor: B92

Urednik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Bregzit i raspuštanje parlamenta: Šta se to desilo?

Čet avg 29 , 2019
Niste baš sigurni šta se upravo desilo u Velikoj Britaniji? Niste jedini. Pred vama je zgodno objašnjenje. Dramatičnim potezom u sredu ujutru, novi britanski premijer Boris Džonson je pokrenuo suspenziju […]
Bregzit i raspuštanje parlamenta: Šta se to desilo?