Stefanović: Od dolaska Vučića na vlast, sve što Kokeza dodirne pretvori se u zlato

Stefanović: Od dolaska Vučića na vlast sve što Kokeza dodirne pretvori se u zlato

Sve što Slaviša Kokeza dodirne pretvori se u zlato, izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović, komentarišući danas odbrenu prodaju kompanije WinWin Tehnomaniji.

Stefanović: Od dolaska Vučića na vlast sve što Kokeza dodirne pretvori se u zlato
Ilusracija

„Istina, ovaj dar, i uopšte talenat za biznis, Kokeza je otkrio tek posle 2012 godine, odnosno posle dolaska Aleksandra Vučića na vlast“, ocenio je u saopštenju Stefanović.

On navodi kako je je Kokezina IT firma ‘Prointer’ od oko 150.000 evra (15,9 miliona dinara) u 2011. godini“ došla do „50 miliona evra u 2016. godini“ i da je to postigla „kroz poslove sa državom“.

Stefanović je naveo i da je „u pauzi IT biznisa Slaviša Kokeza kupio Eurosalon za 190.000 evra, da bi samo zgradu kod sajma za potrebe projekta Beograd na vodi prodao državi za čak 16 miliona“.

Stefanović: Od dolaska Vučića na vlast sve što Kokeza dodirne pretvori se u zlato

Foto: Savez za Srbiju

Stefanović navodi kako je kompanija WinWin „ipak dragulj u Kokezinoj poslovnoj mreži, pošto je za četiri godine povećao prihod sa pet na 150 miliona evra“ i da je zvanično prodata Tehnomaniji, a Slaviša Kokeza je „od vlasnika kafića na granici Zemuna i Novog Beograda postao i zvanično jedan od najvećih i najbogatijih srpskih biznismena“.

Screenshot

„Navodne batine dobijene od policije kada je štitio svog šefa Aleksandra Vučića na mitingu održanom zbog hapšenja Radovana Karadžića, Slaviša Kokeza je dobro naplatio.

Ali ne od Vučića, nego od građana Srbije, naveo je u saopštenju zamenik predsednika SSP Borko Stefanović.

Izvor: Danas

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Preletači i srpska politika: Hvala bogu na srpskom kratkom pamćenju

Čet nov 14 , 2019
Preletači i srpska politika: Hvala bogu na srpskom kratkom pamćenju Preletači i srpska politika: „Političari računaju da građani slabo pamte” Čak 657 odbornika i odbornica promenilo je političku stranku u […]
%d bloggers like this: