Protest “1 od 5 miliona” kod Terazijske česme u 19 časova. Nastaviti okupljanja ili obustaviti do jeseni?

1

Protest “1 od 5 miliona” kod Terazijske česme u 19 časova. Nastaviti okupljanja ili obustaviti do jeseni?

Protest “Jedan od pet miliona” u Beogradu, 28. po redu, biće održan danas u 19 časova kod Terazijske česme.

Kako se navodi u pozivu organizatora, zbog velikih vrućina protest u Beogradu počeće u 19 časova, a govoriće student Dejan Bagarić iz Novog Sada, koji je prebijen prošle subote nakon protesta “1 od 5 miliona” u tom gradu, kao i student Fakulteta organizacionih nauka Moma Kovačević.

Foto: Narodna stranka

List Danas podseća da je organizatorima protesta u gradovima Srbije ostavljeno da odluče da li će nastaviti sa okupljanjem i u kom vidu – šetnje, tribine – ili će ih obustaviti do jeseni.

Prvi protest održan je 30. novembra u Kruševcu, nakon prebijanja jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića, a prvi u Beogradu održan je 8. decembra.

Beta

Novinar

One thought on “Protest “1 od 5 miliona” kod Terazijske česme u 19 časova. Nastaviti okupljanja ili obustaviti do jeseni?

  1. Садашњи лидери опозиције су трла баба лан, да јој прође дан: мора способна екипа да среди ствар! Ето, ове ,,опозиционе” килоње већ јесен помињу што значи да су неспособни да реше ствар током лета!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Figaro o Srbima na KiM: Srpski duh otpora, 100.000 opkoljeno s dva miliona Albanaca

sub jun 15 , 2019
Figaro o Srbima na KiM: Srpski duh otpora, 100.000 opkoljeno s dva miliona Albanaca Pariz — Francuski “Figaro” objavio na deset stranica reportažu sa KiM, u kojoj se konstatuje da […]