Protest “1 od 5 miliona” kod Terazijske česme u 19 časova. Nastaviti okupljanja ili obustaviti do jeseni?

1

Protest “1 od 5 miliona” kod Terazijske česme u 19 časova. Nastaviti okupljanja ili obustaviti do jeseni?

Protest “Jedan od pet miliona” u Beogradu, 28. po redu, biće održan danas u 19 časova kod Terazijske česme.

Kako se navodi u pozivu organizatora, zbog velikih vrućina protest u Beogradu počeće u 19 časova, a govoriće student Dejan Bagarić iz Novog Sada, koji je prebijen prošle subote nakon protesta “1 od 5 miliona” u tom gradu, kao i student Fakulteta organizacionih nauka Moma Kovačević.

Foto: Narodna stranka

List Danas podseća da je organizatorima protesta u gradovima Srbije ostavljeno da odluče da li će nastaviti sa okupljanjem i u kom vidu – šetnje, tribine – ili će ih obustaviti do jeseni.

Prvi protest održan je 30. novembra u Kruševcu, nakon prebijanja jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića, a prvi u Beogradu održan je 8. decembra.

Beta

Urednik

One thought on “Protest “1 od 5 miliona” kod Terazijske česme u 19 časova. Nastaviti okupljanja ili obustaviti do jeseni?

  1. Садашњи лидери опозиције су трла баба лан, да јој прође дан: мора способна екипа да среди ствар! Ето, ове ,,опозиционе” килоње већ јесен помињу што значи да су неспособни да реше ствар током лета!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Figaro o Srbima na KiM: Srpski duh otpora, 100.000 opkoljeno s dva miliona Albanaca

Sub jun 15 , 2019
Figaro o Srbima na KiM: Srpski duh otpora, 100.000 opkoljeno s dva miliona Albanaca Pariz — Francuski “Figaro” objavio na deset stranica reportažu sa KiM, u kojoj se konstatuje da […]