Mlađa Đorđević i Nebojša Vukanović na meti Dodikovih tabloida

Nakon prozivke sudija u Trebinju od pre nekoliko dana, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović jutarnju kafu u Banjaluci danas je odlučio da popije sa Mlađanom Đorđevićem.

Foto: Privatna arhiva

Kao što je poznato Mlađa Đorđević je u poseti Republici Srpskoj.

Izgleda da je to zasmetalo Dodikovoj vlasti, pa je sve medije koje drži pod kontrolom okrenuo na napade Đorđevića i Vukanovića. Time je Dodik mislio da “ubije dve muve, jednim potezom”. Vukanovića kao svog protivnika, i Đorđevića, kao, među srpskoj javnosti prepoznatog najčešćeg protivnika Vučićeve politike i vlasti Srpske napredne stranke.

Podsetimo, Vukanović je pre nekoliko dana oduševio javnost kada je presreo na kafi, dok im je bilo radno vreme, sudije suda u Trebinju. A Mlađa Đorđević je, očigledno, trn u oku Aleksantru Vučiću, s obzirom da je sve vidljivije da prati svaki Đorđevićev potez i komentariše ga u režimskim medijima.

Kao po nalogu mediji pod kontrolom Milorada Dodika i njegove vlasti napali su i Đorđevića i Vukanovića.

U tome pre prednjači portal Alternativne televizije Banjaluke napisaviši u svoj vesti da je Đorđeviću “ovo drugi put kako prijeti predsjedniku Srbije i njegovoj porodici, s obzirom na to da je krajem prošle godine kazao kako je potrebno izvršiti atentat na Aleksandra Vučića”.

Mlađan Đorđević jeste politički protivnik Aleksandra Vučića i često ga naziva izdajnikom, ali ovakve reči nikada nije uputio Aleksandru Vučiću.

J. Ć.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

ĐORĐEVIĆ U REPUBLICI SRPSKOJ: Vučić da se oglasi povodom nelegalnog izbora Visokog predstavnika!

POSLEDNJE OBJAVLJENO

novinarmm

Vaš komentar

Next Post

(VIDEO) Sofija Vergara zadnjicom pokušala da slomi orah

Pet jun 4 , 2021
Nastup kandidata Mister Čerija u američkoj verziji šou programa “Ja imam talenat” koji zadnjicom razbija orahe postao je viralni hit. Ne zbog samog takmičara, već zbog Sofije Vergare koja mu […]
%d bloggers like this: