Ilić: Jelena Trivan svaki put kad promeni gospodara promeni i lični opis, misli neće je narod prepoznati

1

Ilić: Jelena Trivan svaki put kad promeni gospodara promeni i lični opis, misli neće je narod prepoznati

Direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan, gostujući na TV Pink i govoreći o otvaranju aerodroma “Morava” u Kraljevu, pomenula je predsednika Nove Srbije Velimira Ilića i optužila ga da je on kriv zato što aerodrom nije otvoren za civilni saobraćaj još 2011. godine, te je napomenula da je Ilić samoinicijativno raskinuo već potpisan ugovor o izgradnji.

Za komentar te njene izjave pozvali smo telefonom predsednika Nove Srbije kako bi čuli i drugu stranu.

Na naše pitanje šta je od toga tačno Ilić kaže:

– “Zar stvarno mislite da nemam pametnija posla nego da komentarišem raznorazne gluposti i laži, koje po narađenju Andrije i Aleksandra Vučića njihove narikače iznose u javnost? Trenutno sam na vrlo važnom sastanku na kome sa grupom pravnika i ekologa razmatramo kako pravnim putem sprečiti izgradnju fabrike guma u Zrenjaninu. Da li ste vi svesni da je ta gumara potencijalna bomba koja može da uništi ceo Banat i šire, a posledice mogu biti nesagledive i vekovima nepopravljive?” kaže predsednik Nove Srbije.

“A što se tiče gospođe Jelene Trivan, ja stvarno ne znam na koju osobu milsite, da li na učiteljicu Trivan, sindikalistu Trivan, zamenicu Rasima Ljajića Trivan, potparolku Demokratske stranke Trivan, Tadićevu Trivan, Đilasovu Trivan, reformatorku pravosuđa Trivan, “Protektu” Trivan, Trivan iz “Službenog glasnika”,  Trivan iz Upravnog odbora Filmskog centra Srbije ili Trivan buduću potpredsednicu stranke braće Vučić? Stvarno ne znam na koju Jelenu Trivan mislite?”, zapitao se Velimir Ilić.

– “Ja sam igrom slučaja”, nastavlja Ilić, “više puta sretao raznorazne gospođe, koje su mi predstavljali pod imenom Jelena Trivan i nešto nisu baš mnogo ličile jedna na drugu, ali na to nisam posebno obraćao pažnju. Tek kasnije su mi moji saradnici rekli da je to u stvari jedna te ista žena, samo da ima običaj da kad god promeni gospodara, ili učestvuje u nekom nedelu kao što je reforma pravosuđa, ona raznoranim plastičnim operacijama izmeni i lični opis, misleći da je narod neće prepoznati i da će se njena prošlost zaboraviti,” kaže Ilić i dodaje, “evo sad mi upravo prijatelj priča da je opet promenila lični opis, što verovatno znači da je namirisala da se Vučiću sprema politički kraj i da Trivanka pakuje stvari da napusti brod.”

– “Što se tiče aerodroma u Kraljevu, niti sam kakve ugovore vezano za njegovu izgradnju potpisivao, niti raskidao. Nešto je ta gospođa pomešala i ne zameram joj ja to, nije ženi lako znati u svakom trenutku ko si, s kim si, za koga radiš i šta radiš”, brižnim glasom priča predsednik Nove Srbije.

“Za pomenuti aerodrom u Kraljevu, predsednik Turske Erdogan (ne sećam se momentalno tačno koje godine, imam sve to u ličnoj dokumentaciji zapisano) je ponudio  10 miliona evra za njegovu izgradnju. Međutim, uslov je bio da ga gradi firma iz Turske i da cena radova bude 20 miliona evra, odnosno da građani Srbije plate turskoj firmi 20 miliona evra, ko da mi nemamo preduzeća koja bi mogla taj posao da urade! Naravno da na to nisam pristao, niti sam to dozvolio. Na tako nešto samo budala može da pristane ili neko ko bi se dobro ugradio u takvu kombinaciju. E pa meni se čini da nekog još uvek jako žulja što tu pljačku nisam dozvolio i što je neko ostao bez procenta”, završava razgovor predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

Novinar.rs/ M. A. M.

Urednik

One thought on “Ilić: Jelena Trivan svaki put kad promeni gospodara promeni i lični opis, misli neće je narod prepoznati

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

NS: Uništiš park pa praviš parking - čist vazduh i razum protiv betonizacije i profita

Sre jul 3 , 2019
NS: Uništiš park pa praviš parking – čist vazduh i razum protiv betonizacije i profita Zbog namere Kliničkog centra Vojvodine da izgradi parking ugrožena je zelena površina, odnosno park. “Ovo […]