Đilas: To što je pisao “Danas” je isto tačno koliko je tačno ono što je pisao “Informer”

Đilas: To što je pisao “Danas” je isto tačno koliko je tačno ono što je pisao “Informer”

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmer nije tražio od opozicije da učestvuje na izborima.

“Informacija o sastanku sa Metjuom Palmerom koju je objavio ‘Danas’ je tačna isto koliko i ona koju je objavio ‘Informer’ o istom sastanku. Metju Palmer nije tražio od opozicije da učestvuje na izborima i ne razumem razloge za objavljivanje takve dezinformacije”, rekao je Đilas agenciji Beta.

Đilas: To što je pisao "Danas" je isto tačno koliko je tačno ono što je pisao "Informer"
Foto: beogradodlucuje.rs

On je naveo da su svi prisutni ponovili svoje stavove o situaciji u Srbiji, nasilju koje vlast sprovodi u svim sferama društva i o Kosovu, i izneli apsolutno jedinstven stav da, u skladu sa Sporazumom sa narodom, na izborima pod ovakvim uslovima neće učestvovati.

“Nikakvih zahteva od strane našeg sagovornika za učešće na izborima nije bilo”, istakao je Đilas.

Đilas: To što je pisao “Danas” je isto tačno koliko je tačno ono što je pisao “Informer”

Dnevni list “Danas” objavio je danas da je Metju Palmer tražio od predstavnika opozicije da učestvuje na narednim izborima, a da je opoziciji poruku vašingtonske administracije da se SAD ne zalaže za bojkot glasanja jer smatraju da bi tako bio narušen demokratski princip.

Deo opozicije sa Palmerom, detalji nepoznati javnosti
Screenshot

Na sastanku sa američkim zvaničnikom 11. juna bili su lideri Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, Demokratske stranke Zoran Lutovac, Narodne stranke Vuk Jeremić, Dveri Boško Obradović i Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

U ponedeljak, 10. juna Palmer je imao sastanke sa predstavnicima vlasti u Srbiji – predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

Beta

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Bob Geldof zatvara Nišvil

čet jun 13 , 2019
Bob Geldof zatvara Nišvil Irski muzičar ser Bob Geldof nastupiće sa svojim sastavom na zatvaranju ovogodišnjeg Nišvila u nedelju 11. avgusta, što će biti njegov prvi nastup u Srbiji. Ovogodišnji […]
Bob Geldof zatvara Nišvil