POKS NEĆE SA ĐILASOM: Stanić jasno odbrusio Mariniki – neće sa onima koji misle da je Kosovo nezavisno

Vuk Stanić, izabrani odbornik za Skupštinu Beograda ispred koalicije NADA i član dela Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) koji vodi Vojislav Mihailović, saopštio je danas da ne može da glasa za kandidate za gradonačelnika koje podržavaju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić.

Kako se navodi u Stanićevom saopštenju, on ističe da će samostalno odlučiti koga će podržati za gradonačelnika Beograda, bez obzira na izjave političkih lidera i eventualne njihove dogovore.

Stanić kaže da je u politiku ušao kao patriota koji se borio protiv agresora za naš narod i našu otadžbinu, i ne može da zamisli da politički podrži one koje, kako je naveo, iznose najgore optužbe na račun srpskog naroda i Srbije.

– Ne mogu da glasam i podržavam one koji nas optužuju da smo genocidni narod, da smo agresori i ratni zločinci, da je Kosovo i Metohija nezavisna država i da Srbija treba da bude članica NATO pakta. Time bih pogazio zakletvu koju sam dao Srbiji. Ne mogu da glasam za kandidate koje podržavaju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić – poručio je Stanić.

Urednik

Vaš komentar

Next Post

MALI PORUČIO "Produžetak roka za e-fiskalizaciju neće biti"

Pet apr 8 , 2022
Produžetak roka za e-fiskalizaciju neće biti, uprkos glasovima koje puštaju u javnost neodgovorni pojedinci, poručio je ministar finansija Siniša Mali i podsetio da svi treba da pređu na novi sistem […]
%d bloggers like this: