Stefanović: Obradović i Đilas pokušavaju da stvore atmosferu međusobnog obračunavanja građana

Foto: BETAPHOTO/ EMIL VAS

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović optužio je danas lidere Saveza za Srbiju (SzS) Boška Obradovića i DraganaĐjilasa da „pozivanjem na ulicu i na sukobe pokušavaju da atmosferu u društvu dovedu do takvih razmera da se građani obračunavaju jedni sa drugima“.

Stefanović je u pisanoj izjavi ocenio da je nasilje „jedina stvar koja motiviše Boška Obradovića, Dragana Đilasa i njihove političke saradnike“.

„Za razliku od Đjilasa i Obradovića koji smatraju da policija, tužilaštva i sudovi treba da budu u njihovim rukama, baš kao u vreme vlasti DS kada su njihovi predsednici opštinskih odbora predlagali i postavljali pogodne, podobne i one sudije i tužioce koji će služiti režimu i njihovoj političkoj stranci, za vreme sadašnje vlasti sudstvo jeste i biće nezavisno, tužilaštvo samostalno, a policija samo na strani svoga naroda“, naveo je Stefanović.

Pozvao je opozicione političare da „prekinu sa blaćenjem srpskih policajaca i napadima na te divne i časne ljude, koji se danonoćno bore za svoju državu i njenu bezbednost“.

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je danas pripadnike policije „da se pobune i da ne trpe da im kriminalni klan Nebojše Stefanovića bude na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova“.

Izvor: Danas

Bojan Milić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Đilas poručuje Evropskoj Uniji: U Srbiji nema uslova za fer izbore

sri maj 6 , 2020
Foto: FoNet/ Zoran Mrđa Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas obratio se danas prisutnima na samitu zemalja Evropske unije i lidera Zapadnog Balkana, istakavši da u Srbiji ne postoje […]