DOSTA ZLOČINA!

Srbija je vakcinaciju protiv koronavirusa započela tri dana pre Evropske unije. Srpska država uspela je da američko-nemačke vakcine ‘fajzer’ nabavi znatno pre najbogatijih evropskih zemalja

Da je neko pre samo mesec dana javno izrekao ove dve rečenice, bio bi, bez sumnje, odmah proglašen za ludaka. Ali to je, kako vidimo, istina. Uprkos prljavoj hejterskoj kampanji Đilasa i đilasovaca, naša zemlja danas nije samo evropski šampion u ekonomiji već i u borbi protiv smrtonosnog virusa pred kojim drhti čitava planeta.

U nedostatku argumenata, u nemogućnosti da bilo koga normalnog i elementarno inteligentnog u Srbiji ubede da je loše to što nam je ekonomski rast najveći u Evropi, da ništa ne valja to što se na sve strane naše zemlje gradi i radi i usred strašne pandemije, pripadnici žute ološ-elite pribegavaju jako opasnoj strategiji. Ne znam da li ste primetili, ali oni koji se predstavljaju kao najveći evropejci i modernisti, oni koji su sami sebi na čelo udarili pečat liberala sve više koketiraju sa pogubnim idejama antivaksera.

“Oni koji se predstavljaju kao najveći evropejci i modernisti, oni koji su sami sebi udarili pečat liberala sve više koketiraju sa pogubnim idejama antivaksera”

Pa tako i na naslovnoj strani ‘Danasa’ možete pročitati mišljenja ‘stručnjaka’ koji apeluju da se pričeka sa vakcinacijom, jer kao ‘Fajzerova’ vakcina još nije dovoljno proverena (!?!), pa onda imate priloge na TV N1 u kojima se ljudi direktno pozivaju da izbegavaju kineske i ruske vakcine iako te vakcine još nisu ni stigle u Srbiju (!?!), na sve to javlja se i onaj kikirez Ivan Ivanović, koji optužuje Vučića da je ‘drpio’ 187 vakcina (!?!), a o armiji đilasovskih botova koji na društvenim mrežama šire najstrašniju antivaksersku histeriju da i ne govorimo…

Zašto oni to rade? Pa zato što se sva njihova politika (ako se to što rade uopšte politikom može nazvati) svodi na ono: Što Srbiji gore, to nama bolje. Oni, da se mi ne lažemo, žarko žele da nam se ovde i danas desi ‘italijanski scenario’, oni bi najviše voleli da naš zdravstveni sistem pukne i da pomre bar jedno 20.000 Srba, kako bi onda jašući na toj tragediji mogli da, bez izbora, otmu vlast.

I to je suština, i to je sva istina. Đilasu i đilasovcima stalo je samo do njih samih. Oni politiku shvataju i doživljavaju isključivo kao najunosniji privatni biznis, njima vlast treba samo da bi privatizovali državne budžete i lično se bogatili. Sav njihov ‘politički program’ svodi se na onih famoznih Đilasovih 619.688.269 evra, a do naroda i narodnog zdravlja stalo im je taman koliko i do lanjskog snega.

Sve je jasno.

Izvor: Informer

Novinar

Vaš komentar

Next Post

Ne verujem u ljude koji danas vode srpski fudbal

Ned jan 3 , 2021
Imamo stručnjake iz sveta sporta koji su pametni, školovani i pošteni. Voleo bih da igrači žele da nose dres reprezentacije, a ne da je napuštaju u najboljim godinama razočarani. Kod […]
%d bloggers like this: