Vulin: Srbi opet suočeni s pretnjom fizičkog nestanka

Vulin: Srbi opet suočeni s pretnjom fizičkog nestanka

Vulin: Srbi opet suočeni s pretnjom fizičkog nestanka
Screenshot/ N1

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je srpski narod i danas, kao i pre 21. godine za vreme NATO bombardovanja, suočen sa pretnjom fizičkog nestanka i da opet mora da bude složan i jedinstven.

„Pre 21 godinu, narod, vojska i država bili su jedno i zato smo preživeli. I danas, 21 godinu kasnije, suočeni sa korona virusom, moramo da budemo jedno, jer ćemo samo tako preživeti, da bi imao ko da se seća, da bi imao ko da traži pravdu, da bi imao ko da se bori, moramo preživeti“, rekao je Vulin, a prenelo ministarstvo.

Vulin: Srbi opet suočeni s pretnjom fizičkog nestanka
Tanjug

Nakon ceremonije polaganja venaca na spomen-obeležje ispred KBC „Dragiša Mišović“, u znak sećanja na stadale vojnike i pacijente, Vulin je rekao da je NATO bombardovanje bilo poslednji veliki nekažnjeni zločin u 20. veku.

„Ubijeno je 2.500 vojnika, policajaca, civila i dece. Za njih, niko nikada nije odgovarao, za njih niko nikada nije rekao izvini, niko nikada nije žalio za naše ubijene vojnike, policajce. Ponekad su rekli da im je žao civila, ali za ubijene vojnike i policajce niko još nikada nije rekao da im je teško i da je to veliki zločin“, naglasio je Vulin.

Beta

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

U šest opština Pomoravskog okruga registrovano 11 zaraženih koronom

Uto mar 24 , 2020
U šest opština Pomoravskog okruga registrovano 11 zaraženih koronom U šest opština Pomoravskog okruga registrovano 11 zaraženih koronom U šest opština Pomoravskog okruga koronavirusom je zaraženo 11 osoba. To je […]
%d bloggers like this: