Premijer Luksemburga i njegov suprug ugostili premijerku Srbije i njenu partnerku (FOTO)

Premijer Luksemburga i njegov suprug ugostili premijerku Srbije i njenu partnerku (FOTO)

Luksemburg — Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku doktorku Milicu Đurđić.

Twitter

I premijerka Brnabić, koja je se nalazi u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, retvitovala je nekoliko fotografija koje je luksemburški premijer objavio na Tviteru, nastalih tokom njihovog susreta i obilaska grada, a na kojima se vide i njihovi partneri.

“Sutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg”, napisao je Betel na nalogu na Tviteru.

Premijer Luksemburga i njegov suprug ugostili premijerku Srbije i njenu partnerku (FOTO)

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najlepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga poseti.

“Posle njegove posete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga”, napisala je premijerka Srbije.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi od danas u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, tokom koje će se sastati s najvišim zvaničnicima te zemlje i učestvovati na Ekonomskom forumu Srbija-Luksemburg.

Brnabićeva boravi u Luksemburgu na poziv predsednika vlade Gzavijea Betela, koji će srpskoj premijerki upriličiti svečani doček sa vojnim počastima na Trgu Klerfonten u Luksemburgu.

Teme razgovora dvoje premijera biće bilateralni odnosi, kao i evropske integracije i odnos između Evropske unije i Zapadnog Balkana.

Tanjug

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Poginuo Dalibor Andonov Gru

Pon sep 9 , 2019
Poginuo Dalibor Andonov Gru Muzičar Dalibor Andonov Gru poginuo je u 47. godini u nesreći tokom kajtinga u Zemunu. Gru je tokom 90-ih postao jedan od najpoznatijih repera stare škole […]
%d bloggers like this: