Pogrebnici su počeli da spuštaju sanduk, iz rake se začulo dozivanje i lupanje o kovčeg (VIDEO)

Pogrebnici su počeli da spuštaju sanduk, iz rake se začulo dozivanje i lupanje o kovčeg (VIDEO)

Irac Šaj Bradli, veteran irskih snaga odbrane, uspeo je i posle svoje smrti da se našali se s porodicom i prijateljima. Bredli je preminuo nedavno posle duge i teške bolesti, a njegova poslednja želja je bila da se našali s porodicom i prijateljima i posle smrti, pa je napravio snimak koji je pušten na sahrani.

Njegova kćerka Andrea je za Hafington Post rekla da je snimak nastao pre godinu dana i da su za njega znali samo Šajev nećak i brat. Nekoliko dana pre sahrane su obavestili Šajevu suprugu i rodbinu o snimku.

Naime, kada su pogrenici počeli da spuštaju sanduk uz zvuke gajdi iz rake se začulo dozivanje i lupanje o kovčeg. “Hej, pustite me napolje, gde sam? Pustite me, ovde je mračno. Da li ja to čujem sveštenika. U kutiji sam ispred vas, mrtav sam”, začulo se sa snimka. Posle toga je zapevao “Zdravo ponovo! Samo sam zvao da kažem doviđenja”.

Šej je uspeo u svojoj nameri. Dok su slušali njegovo zapomaganje, članovi njegove porodice i prijatelji od srca su se smejali, ali i plakali istovremeno.

Pogrebnici su počeli da spuštaju sanduk, iz rake se začulo dozivanje i lupanje o kovčeg (VIDEO)

Želeo je da bude siguran da će se moja majka smejati dok bude napuštala groblje, a ne plakati”, dodala je Andrea čiji su roditelji bili u braku 43 godine.

Ona je rekla da je snimak zapravo bio način njenog oca da se pozdravi, ali i da kaže da je tuga prošla i da im poklanja smeh da slave život nasmejani.

Izvor: N1

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Oliveru Petrović Ristić jure zbog brutalnog ubistva zlatara, spavala sa monahom pa ga ucenjivala

sub okt 19 , 2019
Oliveru Petrović Ristić jure zbog brutalnog ubistva zlatara, spavala sa monahom pa ga ucenjivala U istrazi zločina koji je uznemirio italijansku javnost, utvrđeno je da je zlatara Karlija ubila grupa […]

Klikom na reklamu donirate rad sajta Novinar.rs. Hvala.

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 15 seconds