Tarantino snima film o Đangu i Zorou

Tarantino snima film o Đangu i Zorou

Kventin Tarantino udružiće snage sa Džerodom Karmajklom kako bi napisali scenario za film baziran na stripu o herojima Đangu i Zorou, javlja Collider.

Đango-Zoro biće nastavak velikog holivudskog hita iz 2012. godine “Đangova osveta” – kog je režirao Tarantino, a gde je glavnu ulogu tumačio Džejmi Foks.
Tarantino snima film o Đangu i Zorou
Foto: 025info
Priča ovog filma dešavaće se nekoliko godina nakon događaja koji su ekranizovani u Đangovoj osveti. Đango je “lovac na glave”, a istovremeno postoji nalog za njegovo hapšenje. Nakon što se skrasio sa suprugom Brumhild u blizini Čikaga – ponovo ide na put, kako bi “poravnao račune” sa robovlasnicima.
Na svojim putešestvijima srešće se sa Dijegom de la Vegom – slavnim Zoroom, maskiranim osvetnikom, a fasciniraće ga njegova neobična pojava i karakter. Ubrzo će Đango postati Zoroov zaštitnik, a zajedno će ići u misije oslobađanja ljudi od ropstva.
Tarantino snima film o Đangu i Zorou
Ovaj projekat prvi put je spomenut 2014. godine, kada su o njemu razgovarali Ejmi Paskal iz Sonija i sam Tarantino.
Collider je javio da će Karmajkl pomoći Tarantinu da adaptira scenario, a nije poznato da li će Soniju pripasti produkcija i distribucija filma, kao što je to bio slučaj sa Đangovom osvetom i poslednjim Tarantinovim filmom “Once Upon A Time… in Hollywood”.
Takođe, nije poznato da li će Tarantino uopšte režirati film, jer je od ranije poznato da on planira da se povuče nakon svog 10. filma. Opcija je da na ovom ostvarenju bude samo producent.
Karmajkl je inače stend up komičar koji je kreirao “The Carmichael Show”, u kom obrađuje vrlo osetljive teme – poput rase i rasizma danas. Izvršni je producent Huluove serije Remi, a pisao je scenario i za “48 Hours”.
“On the Count of Three” biće njegov režiserski debi, gde će i glumiti uz Kristofera Abota.
Autor:N1
Izvor: 021.rs

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Labusova firma sa jednim zaposlenim zaradila 4,1 milion, Dinkićeva 29,1 milion

Čet jun 6 , 2019
Labusova firma sa jednim zaposlenim zaradila 4,1 milion, Dinkićeva 29,1 milion Konsultantska firma Miroljuba Labusa “Belox Advisory Services”, koja savetuje kompanije na brojne poslovne teme, zaradila je prošle godine 4,1 […]
%d bloggers like this: