Pas i mače spaseni iz motora automobila u Nišu (VIDEO)

Pas i mače spaseni iz motora automobila u Nišu (VIDEO)

Ekipa Zoo planeta izvukla je u petak psa i mačku koji su se zaglavili ispod haube automobila u Nišu, a u akciji spasavanja morao je da asistira i Parking servis, objavile su Južne vesti.

Uobičajena jurnjava pasa i mačaka imala je nesvakidašnji zaplet i rasplet u Nišu.

“Pas je pojurio tri mačeta koji su se sakrili u motoru jednog automobila na parkingu. Za mačićima je u unutrašnjost automobila utrčao i pas i zaglavio se kod motora”, objavila je Zoo planeta, a prenose Južne vesti.

Dva mačeta su uspela da se izvuku i izađu, ali je posledje ostalo sa psom zaglavljeno među crevima, kablovima i samom motoru.

Pas i mače spaseni iz motora automobila u Nišu (VIDEO)

Zapomaganje psa čule su komšije obližnje zgrade i potražile pomoć na kraju su se obratili komunalnoj policiji koja je izašla na teren i nakon toga pozvali naše udruženje, kažu iz Zoo planeta.

Ali, nije bilo moguće izvući psa, pa su u pomoć pozvali JKP Parking servis da podigne auto i automehaničara, pričaju iz Zoo planeta, a cela operacija trajala je sat vremena.

“Jedna uspešna akcija i dva nevina života su spasena. Malenu kujicu je pregledao veterinar i ustanovljeno je da nema nikakvih povreda, a odmah nakon toga smo uspeli da joj nađemo dom”, kažu iz udruženja.

Izvor: N1

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Avioni iz Niša za Maltu leteće ponedeljkom i petkom uveče

ned avg 18 , 2019
Avioni iz Niša za Maltu leteće ponedeljkom i petkom uveče Dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom, avioni Rajanera leteće na liniji Niš – Malta. Sa niškog Aerodroma je rečeno da ovi […]
Avioni iz Niša za Maltu leteće ponedeljkom i petkom uveče

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds