Avioni iz Niša za Maltu leteće ponedeljkom i petkom uveče

Avioni iz Niša za Maltu leteće ponedeljkom i petkom uveče

Dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom, avioni Rajanera leteće na liniji Niš – Malta. Sa niškog Aerodroma je rečeno da ovi letovi kreću 8. novembra, a karte već mogu da se rezervišu i kupe.

Mnogobrojne putnike, koji su dosad do Malte leteli iz Beograda ili Sofije, obradovala je vest koju je sredinom nedelje objavila niskotarifna kompanija Rajaner. Do ove ostrvske zemlje od 8. novembra 2019. moći će da lete sa Aerodroma Konstantin Veliki.

Screenshot

Iz Niša će avioni kretati u 19:25, navode sa Aerodroma, a na pistu nišku vazdušne luke sletaće nešto ranije, u 19 sati.

Ovim Rajaner potvrđuje da je zadovoljan saradnjom sa Aerodromom – konstatovao je direktor Aerodroma Dušan Knežević.

Avioni iz Niša za Maltu leteće ponedeljkom i petkom uveče

Inače, kada je Rajaner objavio da uvodi letove, rečeno je da će do 17. avgusta u ponoć letove za novembar građani moći da bukiraju po ceni od 13 evra. Međutim, kako su rekli potencijani putnici, na njihovom sajtu nisu uspeli da nađu sedište po ovoj ceni.

Ovo je peta linija Rajanera iz Niša, posle Berlina, Bratislave, Milana i Stokholma, a kako je najavljeno sa Aerodroma, druga niskotarifna avio-kompanija – Wizz Air, od aprila sledeće godine imaće četiri leta nedeljno za Malme, umesto dva.

Izvor: Južne vesti, Autor:V. M. R.

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Srpski policajci na Svetskom prvenstvu u košarci razbili Amerikance

ned avg 18 , 2019
Srpski policajci na Svetskom prvenstvu u košarci razbili Amerikance Policijski sindikat Srbije čestita pobedu našem košarkaškom timu protiv ekipe SAD na Svetskom prvenstvu za policajce i vatrogasce u gradu Čeng […]

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds