Ivica o Ivanki: “… Nadam se da će pristati.”

1

Ivica o Ivanki: “… Nadam se da će pristati.”

Slika ćerke američkog predsednika Donalda Trampa Ivanke i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića postala je planetarni hit.

Ivica o Ivanki: "... Nadam se da će pristati."
Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Tanjug

Svi pričaju o tome kako je Ivanka bez brusa izašla pred prvog potpredsednika Vlade Srbije.

Mnogi se pitaju da li je povod nenošenja brusa želja da se zavede najpoznatiji srpski vokalni solista i u slobodno vreme šef diplomatije, kako bi SAD uspele da uspostave tako dugo željenu dobru saradnju sa Srbijom.

Po kuloarima Ujedinjenih nacija šuška se da je to pokušaj američkog predsednika Donalda Trampa da preko Ivice Dačića nekako uspe da ugovori susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Analitičari smatraju da Tramp ne bira sredstva kako bi do tog susreta došlo jer je svestan moći, poštovanja i uticaja koji srpski predsednik a i sama Srbija imaju među ostalim najmoćnijim svetskim silama.

Ivica o Ivanki: “… Nadam se da će pristati.”

Ivica o Ivanki: "... Nadam se da će pristati."
Osmeh Ivice Dačića i osmeh Ivanke Tramp
Na Internetu su osvanule razne interpretacije slike Ivanke i Ivice. Svi pričaju o lepoti Ivanke Tramp i njenim grudima, jer je bez brushaltera došla na Ist River.

Novinar američkog lista “Alo informer srpski” prokomentarisao je ovu situaciju:

Ivica Dačić u obraćanju novinarima odgovorio na pitanje o očekivanjima od Trampa:
– Ne očekujem ništa od njega, očekujem mnogo od njegove ćerke.

Ilustracija: Megazvezda i plesna grupa Lokice Stefanović, Foto: Kupindo, Printscreen

Za komentar smo pitali i Zdravka Čolića, Dačićevog dobrog prijatelja i kolegu. Inače, između njih dvojice se godinama vodi mrtva trka ko je veći zavodnik i lomilac ženskih srdašaca:

– “Ne bih ja tu ništa dir’o” – kratko i mudro je izjavio Čola.

Dačićev prijatelj i malo manja megazvezda

Drugi kolega Ivice Dačića i još jedan neumorni osvajač lepšeg pola i najbolji prijatelj Vesne Vukelić Vendi, Era Ojdanić nam je rekao:

– “Sine, da ti kaže tvoj Era, mnogo me je Ivica oduševio. Evo ja se ozbiljno razmišljam da napustim SNS, mnogo je bre onaj moj Aleksandar kilav što se tiče žena. On samo trči po televizijama a gde god ode vuče sa sobom onu Gocu Uzelac. Pa šta će mu to? Treba malo da se opusti… kad će ako neće sad! ne znam šta da ti kažem više, Ivica me baš oduševio, a za Aleksandra sam se zabrinuo. I poručujem mu da se mane one Merkelove i nek svrati malo kod mene u Meljak na prasetinu, a ima tu i piletine… hehehe” – sa zločestim osmehom završava Era razgovor.

Za kraj, neizbežno je bilo da čujemo i komentar Dačićeve dugogodišnje prijateljice i zaštitnog lica Srpske napredne stranke, Svetlane Ražnatović, svekolike srpske majke:

– “Vi znate da sam ja već dugo godina u političkim vodama i nema političara sa kojim nisam sarađivala, koga ne poznajem i kome nisam pevala. Od Miloševića, preko Zokija, Voje, Borisa, Ace… da ne nabrajam dalje, ali jedan jedini u koga imem bezuslovno poverenje je moj zemljak Ivica Dačić. Ovaj događaj sa Ivankom Tramp je nešto najbitnije za budućnost naše zemlje. Vi znate da se pisalo u medijima o mojoj udaji za Vladimira Putina? E pa možete li zamisliti koliko bi bila dobra za Srbiju veza mene i Vladimira Vladimiroviča i Ivice i Ivanke? Pa gde bi nam bio kraj? Ne da bi povratili Kosovo nego bi pripojili i Beč i Minhen a SAO Čikago bi se formirao dok kažeš keks. Predložiću ja Ivici da me za početak postavi za ambasadora Srbije u Rusiji kako bih bila Putinu bliža. Šta će mu onaj Lazanski, on samo nešto blebeće o nekim pištoljima i puškama a nikako da nešto opali. Nego sad moram da žurim, crkla mi mašina za veš pa ga iskuvavam na šporetu a i moram da perem ručno. Moj pokojni Željko kad je donosio te uređaje za kuću uopšte nije obraćao pažnju na kvalitet, samo ih gomilao u garaži. E pa sve se to pokvarilo, a odakle meni sirotoj pare za novo… ‘Ajd zdravo!” – reče na kraju užurbana majka Ceca.

Ilustracija

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je nešto drugačije od analitičara i njegovih prijatelja prokomentarisao sliku s Ivankom Tramp koja je nastala u Njujorku.

– Ivanka je draga osoba. Poznajem njenog supruga Džereda Kušnera. Pozvao sam ih da zajedno posete Srbiju. Nadam se da će pristati, kratko je rekao Dačić iz Njujorka.

Novinar.rs/ M. Milovanović

Urednik

One thought on “Ivica o Ivanki: “… Nadam se da će pristati.”

  1. Ovo što je Trampova pokazala Dačiću poprsje bez brusa nije ništa. Na TV N1 30. 01. 2013. voditeljka Branka Knežević je tadašnjem premijeru Dačiću pokazala međunožje. Šta se desilo? Skočila je popularnost oboma. Do duše Ivica malo crveneo, pa šta?

Vaš komentar

Next Post

Ključevi Rektorata od sutra kod rektorke Popović

Uto sep 24 , 2019
Ključevi Rektorata od sutra kod rektorke Popović Studenti iz organizacije „Jedan od pet miliona“, koji su prethodnih 12 dana blokirali Rektorat Univerziteta u Beogradu, saopštili su da će ključeve predati […]
Univerzitet u Beogradu pao za 100 mesta na Šangajskoj listi
%d bloggers like this: