Miloš Biković otišao na selo pa poručio: Blago onome ko nije prodao dedovinu!

Popularni glumac Miloš Biković je, odmah po proglašenju vanrednog stanja, zbog pandemije korona virusa, spakovao kofere i otišao na selo.

Biković se redovno javlja svojim fanovima, putem društvenih mreža, a sada se požalio da mu nedostaju prijatelji, ali da je ipak ljudski život mnogo bitniji od toga.

– Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše, ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke…Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu – napisao je jedan od najpopularnijih glumaca kod nas, koji poslednjih par godina živi na relaciji Beograd – Moskva.

Izvor: istok.rs

Bojan Milić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Uhapšen direktor Gerontološkog centra Niš, koronom zaraženo 135 korisnika

Pon apr 13 , 2020
Policija i BIA uhapsili su, kako piše u saopštenju MUP-a, direktora Gerontološkog centra Niš, jer nije preduzeo adekvatne mere zaštite od virusa korona, pa je u ovoj ustanovi trenutno zaraženo […]