NIJE VIC: Nebojša Stefanović namerava da huligani i kriminalci obezbeđuju policiju!

1

NIJE VIC: Nebojša Stefanović namerava da huligani i kriminalci obezbeđuju policiju!

NIJE VIC: Nebojša Stefanović namerava da huligani i kriminalci obezbeđuju policiju!
Ilustracija, Foto: MUP Srbije, Printscreen

Ako ste mislili da vas ova vlast više ni sa čim ne može iznenaditi, razgneviti, razočarati, nasmejati, rasplakati… e pa prevarili ste se.

Da vam zgadi ovu zemlju i da proklinjete dan kad ste se u njoj rodili pobrinuo se ministar Nebojša Stefanović, sin Branka Stefanovića, penzionera i savetnika trgovaca oružjem.

Ministar Nebojša je rešio da čuvanje objekata MUP-a Srbije poveri privatnim obezbeđenjima!

Svima poznato i javna je tajna da su pripadnici privatnih obezbeđenja najčešće navijači fudbalskih klubova, poznatiji kao huligani ili lica sa kriminalnom prošlošću. Zato se pitamo postoji li granica ponižavanja, gaženja i ubijanja države Srbije od strane ove nesposobne, lažljive, alave, prevarantske, pokvarene, bezobzirne i bezočne naprednjačke vlasti?

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se razmatra pilot projekat, u okviru kojeg bi licencirani radnici firmi za privatno obezbeđenje, u skladu sa zakonom, bili angažovani na poslovnima fizičkog obezbeđenja objekata MUP, umesto pripadnika MUP-a, tamo gde je to moguće, piše Politika.

Odgovarajući na pitanje da li će u obezbeđivanje objekata MUP-a biti uključeni i pripadnici privatnog obezbeđenja, najpre na objektu MUP-a u Ulici Kneza Miloša, Stefanović je rekao da se razmatra projekat da se deo privatnih kompanija za obezbeđenje, na osnovu tendera, uključi u taj posao, tamo gde je to moguće, što i zakon omogućava, prenosi Tanjug.

To sve u prevodu otprilike znači da će uskoro ćelavi, istetovirani, bezvratni kriminalac, koji radi kao obezbeđenje na nekom splavu i usput kontroliše ko može a ko ne može da prodaje drogu vašem detetu na tom mestu, mada se najčešće i sam honorarno bavi tom privrednom delatnošću, umesto obezbeđivanja splava i silikonskih pevaljki, stajati na vratima neke policijske stanice i kontrolisati ko može u nju da uđe a ko ne. Verovatno će moći i policajce da zaustavlja i vraća nazad ako me se taj policajac, na primer, zamerio jer ga je hapsio pre par godina ili mu nešto slično uradio.

Još ako budu gospoda iz privatnog obezbeđenja čuvali i policijske magacine sa oružjem ili mesta gde se čuvaju zaplenjeni narkotici, eto nama radosti, sreće i veselja.

Da ludilo bude beskrajno, Nebojša iz Beograda se baš svojski potrudio, pa navodi da bi pripadnici privatnog obezbeđenja mogli kao jedan od prvih objekata čuvati objekat Jedinice za obezbeđenje u Sarajevskoj ulici!

Na sve ovo nema šta ni da se doda ni oduzme i ne bismo vas više zadržavali, pretpostavljamo da pakujete stvari i da žurite da kupite kartu u jednom pravcu.

Pa, srećan vam put i ne brinite za nas, nama nema pomoći.

Novinar.rs

Novinar

One thought on “NIJE VIC: Nebojša Stefanović namerava da huligani i kriminalci obezbeđuju policiju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Počeli da teku ustavni rokovi za formiranje Vlade Kosova

sub dec 28 , 2019
Počeli da teku ustavni rokovi za formiranje Vlade Kosova Nakon održavanja konstitutivne sednice tzv. Skupštine Kosova počeli su da teku ustavni rokovi za formiranje  Vlade Kosova. Konstitutivna sednica je održana […]