Dara Bubamara – elita srpska: Moj sin ide u privatnu školu a ne u ove sa seljačkom, glupom, zavidnom decom

3

Dara Bubamara – elita srpska: Moj sin ide u privatnu školu a ne u ove sa seljačkom, glupom, zavidnom decom

Jedna od perjanica, od komunista oslobođene svetosavske Srbije je i pevačica Dara Bubamara.

Dara Bubamara - elita srpska: Moj sin ide u privatnu školu a ne u ove sa seljačkom, glupom, zavidnom decom

Njena karijera je počela baš nekako u vreme kad se bivša država raspadala, kad su patriote i velikosrbi počeli da prosvećuju do tad zabludele i grešne Srbe, kad su popovi počeli da krste čivave Vesne Rivas, kad su biznismeni kamionima dovlačili veš mašine, frižidere i televizore iz Bosne i Hrvatske… Vreme kad se u Srbiji stvarala nova elita na čelu sa Cecom, Jecom, Darom, Bogoljubom Karićem, Željkom Mitrovićem… spisak je podugačak.

I pošto u ovom trenutku osetih jaku mučninu i nervozu zbog pominjanja svih tih spodoba, prestajem momentalno dalje da tupim.

Evo šta je umetnica Dara, poznata i pod nadimkom “Puno košta” rekla za Kurir o svom nasledniku i verovatno budućem ministru, ili bar savetniku doživotnom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Kad smo već kod elite, zaboravio sam ranije učitelju iz Čačka Bošku Obradoviću, da poželim srećno preseljenje za Beograd, tačnije na Dedinje, pa to činim ovom prilikom, jer jebeš elitu ako nije sa ljotićevsko-drugosrbijanskog Dedinja.

Dakle, reče za Kurir gospođa Puno košta:

– On nema na koga da bude loš, a u radu je već previše vredan. Igra fudbal, ide na džudo, od ujutro do uveče je u školi, govori tri jezika i svira klavir. Zar to nije dovoljan poklon majci da dete sa 10 godina sve to već zna? – rekla je Dara za “Kurir

Ona se osvrnula i na obrazovanje svog sina, budući da je usledilo pitanje da li je nekad imao neprijatnosti u školi zbog toga što mu je mama javna ličnost.

– Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: “Tvoja mama je vrh!” Moj Kosta bi u tom slučaju nekome udario šamar i rekao mu: “Ne obraćaj mi se više.” Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos – odgovorila je Dara.

Novinar.rs/ M. Milovanović

Novinar

3 thoughts on “Dara Bubamara – elita srpska: Moj sin ide u privatnu školu a ne u ove sa seljačkom, glupom, zavidnom decom

  1. Pa ona je sama pricala da je spavala u skoli je bila pevaljka po rupama.Odakle ona zna sta je skola ,kad nije ni isla u skolu ???

    1. Rado crna, čijoj si deci i sestrama peglala pelene… zaboravila si!? Ne blamiraj se, znamo odakle potičeš i treba da budeš ponosna na svoje poreklo a ti ga se stidiš. Stidi se sebe! Sram te bilo!

      1. Ej pa ko ti je dolazio na koncerte da nije možda ta tvoja elita eh što bi zaradila od njih sve sami naduvanim likovi žalosna si al to si što si .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Stefanović: Vlasnik "Jovanjice" nije zvao Andreja Vučića prilikom hapšenja

Sub nov 30 , 2019
Ministar unutrašnjih poslova Neboja Stefanović izjavio je da je policijska akcija u slučaju zaplene marihuane na imanju Jovanjica, kod Stare Pazove, urađena maksimalno profesionalno i da je izrečeno mnogo besmislenih […]