Sistem stvoren akcijom SAD je stvorio jednu monolitnu partiju. Ime joj je Aleksandar Vučić!

Sistem stvoren akcijom SAD je stvorio jednu monolitnu partiju. Ime joj je Aleksandar Vučić!

Tekst je objavljen na portalu Jutarnji GLASnik 30. juna 2018. godine

STABILITY OVER DEMOCRACY – IZ PORAZA U PORAZ, DO…

Napadno, prenapadno se Zapad čudi gde je na STROGO nadgledanom zapadnom EU putu dospela R. Srbija. Ko nju tako loše vodi? Nije šala, sprema se pravdoljubivi Zapad i na neke ,,ozbiljne“ korake. Mora da ih ,,korakne“ i uzme pravo i pravdu u svoje iskusne mehanizme…

Sistem stvoren akcijom SAD je stvorio jednu monolitnu partiju. Ime joj je Aleksandar Vučić!
Piše: Danko B. Marin 2018. godine, 48. godine AVE (četrdeset osme godine Aleksandra Vučića ere)

Uvek gadljivi prema Balkanu (uvek ponižavajuće definisanom), nas i dalje pežorativno stigmatizuju.

Antičke geografske karte su nepoznate delove Afrike obeležavale ,,HIC SUNT LEONES“ -„Ovde su (žive) lavovi“. Zapadu smo povremeno zmije, šakali, medvedi, a za neke prošle pregovore su nas nazvali: BIVOLjE GLAVE!?

SAD smeta što je nestala opozicija. Pre toga su SAD stvorile SNS i stručno preko agenta-ambasadora Montgomerija pokrenule totalitarizaciju Vučićevim trivijalnim vučićizmom. Pri tom je SAD ,,podržavao“ apsolutnog gubitnika Šuleta Tupsona?! (AH, TA ŠKOLSKA DVORIŠTA I VELIKI ODMORI).

Sistem stvoren akcijom SAD je stvorio jednu monolitnu partiju. Ime joj je Aleksandar Vučić!
Foto: Vlada Republike Srbije

Evropska unija nemušto gunđa zbog NEslobode medija i pušta Savet Evrope da nešto ,,ozbiljno“ najavi po pitanju SNS korupcije, a gubitnica frau Merkel se ponovo NEVOLjNO uslikala sa nesrećnim predsednikom SNS Srbije, Aleksandrom Vučićem dok joj izmiče vlast u Nemačkoj i pada primat njene države u EU.

Naš neprikosnoveni vožd-firer-sultan i diplomatski ekspert joj se žalio da ne može da večera?! Mediji nisu preneli da li joj je opisao stanje i sadržaj svoje jutarnje stolice?

London nam je poslao šefa MI6 da proveri da li se tihi genocid odvija po planu i rasporedu kao u dobra, stara kolonijalna vremena. Podmukli anglo socijaldarvinisti mogu biti VEOMA zadovoljni, genocid nad nama, manje izuzetnim od njih, se nesmetano odvija;  nestajemo kao Indijanci.

Nema zamerke ni frau Merkel fon Štazi na gaulajtera maskenbalom prekomandovanog u sultana Srbije. ,,Pravdoljubiva“ Evropska unija uz to odbrabonja u svoju hipstersku bradu frazu, mantru za mirnu savest ,,STABILITY OVER DEMOCRACY“ i vozi Miško…

Savet Evrope?

Sistem stvoren akcijom SAD je stvorio jednu monolitnu partiju. Ime joj je Aleksandar Vučić!
Savet Evrope, Foto. commons.wikimedia/Adrian Grycuk

U šaranske ribnjake se nekad ubace štuke da usaljene šarane nateraju da plivanjem potroše salce, ojačaju…

Dembelima Saveta Evrope je neko ubacio taj zadatak da bar ispraznim verbalizmom opravdaju silne pare koje im nezasluženo sipa truo birokratski sistem EU. Zbog njihovih akcija, bivši generalni sekretar SRS, kom je prvo radno mesto bilo reketiranje SC Pinki u Zemunu, ‘ladno može da ‘ladi *aja (J. Aja balerina bez baleta – se ovde ne pominje!)!

Svaka pretnja Saveta Evrope je buduća nova politikantska pobeda, vrhunskog oportuniste Vučića i novi politički poraz Srbije kako nacionalne, tako i one definisane kao drugosrbijanska, ali i poraz čiste građanske Srbije, nestale u medijskim talambasima buke i besa, samodovoljnoj ,,građanštini“ bez građanske hrabrosti!

Da vidimo koga će Vučko srediti!

,,Savet Evrope je najstarija i najreprezentativnija organizacija na kontinentu, osnovana je 1949.“ . Država inicijator je Velika Britanija, državnik pokretač je Vinston Čerčil, koji želi zaustaviti sovjetsku komunističku opasnost i Staljina.

,,S vremenom je EU prisvojila simbole identiteta Saveta Evrope, preuzevši njegovu zastavu, grb i himnu“ (dve muve jednim udarcem).

„Danas Savet obuhvata preko 800 miliona stanovnika, jer prima zemlje Evroazije „, što novobeogradskog huligana diže na svetski nivo uspešnih političara!

Citati su iz ,,Kontinentalne geopolitike; Svet u XXI veku“, V. Avijucki (Clio):

-,,U odnosima između Saveta Evrope i Evropske unije javljaju se problemi zbog složenosti pravnih procedura, koje postoje radi poštovanja kredibiliteta ovih dveju organizacija. Ta pitanja se uvek odlažu i trebalo bi da se reše pristupanjem Evropske unije sporazumu Saveta Evrope…. Ali, izgleda da se time što nije ratifikovan projekat ustava ovo pitanje nanovo postavlja“- ovaj citat iz iste knjige jasno opisuje kafkijansku konfuzije unutar evropske birokratije u kojoj se beogradski autokrata odlično snalazi!

Narcisi nemaju čvrst identitet i naš Vučić je u tom živom blatu i sam efikasno živo blato, koje koristi situaciju da nezadrživo guta snagu Srbije.

Dekadentna Evropska unija se prema trećesvetskoj SNS Srbiji distancirala dijagnozom da je ovde uspostavljena ,,stabilokratija“.

Vavilonska kula u Briselu se odavno ljulja i ne čudi što je ,,praktični Zapad“ demokratiju u Srbiji stavio pod tepih ,,stabilokratije“ Vučića i saučesnika!

Impotentna EU nema želju za gubitničkim akcijama. Za pobedničke je nemoćna, te lukavo pušta da se Savet Evrope neuspešno bori i da ide iz poraza u poraz.

Pomenuh da su antičke geografske karte sadržavale reči ,,HIC SUNT LEONES“ za nepoznate delove Afrike – sad se koristi reč ,,STABILOKRATIJA“, naravno ne samo za Srbiju.

Deluje gordo, osiono ali ima i dejstvo u suprotnom smeru, kao bumerang koji se vraća ,,stabilnom“ bacaču! Poznati istoričar Nil Ferguson (N.F. ,,Kraj Evrope?“), za Evropsku uniju piše da je ,,tvorevina na rubu propasti i da je moguće da na kraju i nestane“. Već sad posle Bregzita, krize u Grčkoj, dve godine vanrednog stanja u Francuskoj… Da li je to EU ili neki politikantski grogi džin?

Tog džina Mađari iskusno nazvaše …Varšavski pakt 2“ i okrenuše se sebi i svom jadu, jer žele političku realnost i uzimanje sudbine u svoje ruke, a ne da se omamljuju Šangri-La bajkama zaludnih politikanata-manipulanata, dopingovanih EU parama.

Na žalost, međuprostor IZVRSNO koristi za LIČNU upotrebu naš vođa. Baš niko se ne buni zbog nepoštovanja Ustava R. Srbije, zloupotrebe medija, korupcije, negovanje kulta ličnosti tog zombija, bez identiteta ličnosti.

Bez ozbiljne zamerke je Zapad i zbog neskrivene krimokratije!?

Ovde se ostvario poklič Letećeg cirkusa Monti Pajtona: ,,Dekriminalizujmo kriminal!“ i niko se ,,ne buni“ osim Saveta Evrope  uspešnim definisanostima svog poraza. Nabrusio se SE, montipajtonovski naoštrio kivi i ide u borbu do novog poraza, posle do novog kivija, do novog oštrenja tog opasnog oružja za masne pare EU birokratske foteljoguzije.

Od 13 preporuka za sprečavanje korupcije u Narodnoj skupštini Srbije, sudstvu i tužilaštvu dostavljenih 2015. godine ni jedna nije primenjena u Srbiji! Na sve to Savet Evrope traži da se dostavi u oktobru 2018. godine – „IZVEŠTAJ“!?

Sistem stvoren akcijom SAD je stvorio jednu monolitnu partiju. Ime joj je Aleksandar Vučić!

Definisaše oni i da je Vučićeva Srbija šampion korupcije, da je ,,globalno nezadovoljavajuća“, a posle malo pokude, usledile pohvališe vučićizmu za nešto što zdrav um bez smeha ne može konzumirati.

Jadna je Srbija koju ,,reformiše“ narcisoidni sadista ali i SADista montiran Montijem (vrhunski agent-ambasador, heroj rata u Vijetnamu, stručnjak za Balkan Vilijam Montgomeri) i SADistanom!

San reformisanih SKJ (bivša KPJ) je bio jednopartijski pluralizam. Sistem stvoren vašingtonskom akcijom je stvorio jednu monolitnu partiju.

Morali su da razore na papiru moćnu, na biralištima poštovanu SRS. Naravno da je na razarajući tretman išla i deformisana Tadićeva Demokratska stranka zbog pokušaja stvaranja moćne partokratije. Idealni razbijač za njih je bio ko drugi, nego narcisoidni Aleksandar Vučić, kom pomažu iz SAD ambasade.

Moralo se ostvariti obećanje po zlu upamćenog Solane: ,,Ali je mnogo bitnije, šta će se desiti iza zavese…U budućnosti mi ćemo u potpunosti kontrolisati političke stranke i političare u Srbiji. Više neće biti nikakvih iskakanja. Vlade se mogu menjati, ali će kurs ostati isti“ – stabilokratski i nedemokratski!

Poput malog sela u Galiji (,,Asteriks“) dižu se tri opštine da se žale Savetu Evrope – (Šabac, Čajetina i Paraćin) i da se bore za dostojanstvo bavljenja politikom.

Gulag Evropa se neće potresti, najverovatnije neće ništa uraditi ali Srbija nije mrtva kao što žele ljubitelji stabilokratije. Umire Evropska unija i sve u njoj.

Baš je stabilna kao mrtvac našminkan za patetično propagandisanje, ali i nezaustavljivo raspadanje leša. Ne pomažu mu birokratski lekovi, neće pomoću ni ,,sveža krv“ došljaka iz Azije i Afrike. Njeni planovi o Transatlanskoj uniji su postali pusti snovi, Tramp je sve te ljupke kancelarijske maštarije evrobirokrata raspršio!

„EU iz nekoliko brzina“ je inače loša dosetka, briga se ovih dana fokusira na evro… Evro je politička konstrukcija koju ruši politika!

,,Nemačka je stavila na vagu potpisivanja Mastrihtskog sporazuma odustajanje od nemačke marke, u okviru ekonomske i monetarne unije (EMU), tražeći zauzvrat da njeni partneri prihvate da priznaju Hrvatsku i Sloveniju“.

Ekonomija iznad politike? Sve je politika!

Na žalost, kvazidržava SNS Srbija je autistična pod elitom koja najviše liči na najniži nivo zabave ,,FREAK SHOW“, dok naprednjacima natruli Zapad pomaže vezujući ruke životnom delu stanovništva Srbije, budalastom frazom da je važnija stabilokratija od demokratije.

Zar da nam mir belosvetskih kafkijanskih debila i psihopata bude važniji od naših života?

,,Ustala je Srbija!“ Nema tog mobilizatorskog revolucionarnog pokliča, ali Srbija ne miruje, postoji bunt. Postoji evolucija koja na svoj način melje vlastodržačko zlo i mlak stav Zapada.

Najverovatnije neće biti eksplozije narodnog nezadovoljstva, ređaju se implozije do konačnog urušavanja vučićizma. Postoji vidljivo nezadovoljstvo korporativnom distopijom, pobune niskog inteziteta su svakodnevne.

Ujediniše se selo i grad. Reketiranje građana akcizama ne gorivo je nešto što gebelsovski mediji nisu mogli da sakriju.

,,Drum referendum“ je uzdrmao nadutu SNS oligarhiju…

Trtljali su, pisali o ,,stranom faktoru“ koji je ovde inače svuda i oduvek prisutan, ko da ne znaju vlastodržačke bande KO ih je doveo na vlast. Strani faktor radi svoj posao, problem je u vlastodržačkoj eliti što ona ne radi svoj i što ne zna da radi SVOJ POSAO!

Svaki autokrata pada sa vlasti, drugi vlastodršci odlaze. Pašće i ovaj ,,šou nakaza“ od režima, građani R. Srbije ne smeju dozvoliti da ponovo iz poraza idu u poraz kao sa krimi DOSmanima.

Kraj (!)

Lustrirani SNSovci i koalicioni patrtneri su tačka od koje se kreće u pravolinearnu progresiju.Moraju se očistiti Augijeve štale politikantskog sistema!

To nam neće učiniti apodiktični zaludno očekivani neko ,,treći“, nego MI!

Stari Rimljani su pripremali neke institute rimskog prava, usvršavali ih mnogo pre primene u stvarnosti, pre nego što je realno stanje pružilo uslove. Srbija ne sme lustrirati samo ,,elitu“, nosioce javnih funkcija, nego i autobusdžije, koji nas svuda i na svakom mestu prodaju za bedni (trenutno) SNS sendvič!

Ribu moramo čistiti od repa, lako joj je srediti mrtvu glavu.

Zakon o lustraciji je izglasan u Narodnoj skupštini Srbije, stupio je na snagu u maju 2003. godine i bio svesno ignorisan da bi mu istekao rok posle 10 godina! Čula se urlajuća povika na Koštunicu, a kriminalna osovina DS – SPS je izvukla korist!

Udbaška SRS se morala raspasti, ali politikantske hijene tim ne bi bile zadovoljne; trulež je njihova hrana:

Od ološa iz DS i SRS je nastao monstrum SNS kojim su pokrivena kriminalna nedela ekipe Demokratske stranke i svi podobni politkrimosi Srbije dobijaju nova krila za nov napad na ekonomiju i građane.

Iznedren je iz vampirskih nedara nov autokrata posle tupavog Tadića, lukavi Vučić je krenuo u surovo pustošenje građana.

Mediji su ga PODANIČKI podržali pa zato pod lustraciju i oni!

Ostpolitik prema nepripojenim delovima Poljske Adolfa Hitlera, se nekažnjeno i neometano vodi od strane SNS-ovaca.

Poraz evropskih vrednosti EU hvali kao stabilokratiju, nešto kao titoizam u kom se ne treba držati zakona kao pijan plota…

Nije ni Evropska unija demokratska tvorevina.

Idejno je EU projekat bio završen u Geringovom kabinetu 22. juna 1940. pod nazivom ,,Evropska ekonomska zajednica“. Dragi čitaoci o ovome mogu naći ,,The Tainted Source: The Undemocratic Orgins of the European Idea“ – John Laughland (PDF) odavno je knjiga štampana u Londonu, dosta čitana pre izlaska iz sna o kom je (bitan) STABILOKRATA Adolf Hitler u Nirnbergu 1937. godine STABILOKRATSKI rekao:

– ,,Nas više interesuje ujedinjena Evropa kao harmonična porodica naroda od bilo koje države“.

Sistem stvoren akcijom SAD je stvorio jednu monolitnu partiju. Ime joj je Aleksandar Vučić!

A nas građane Srbije interesuje dostojanstvo života u našoj državi Srbiji! Kriminalna ,,STABILOKRATIJA“ mora de se čisti i očisti iz Srbije i ustupi mesto dinamičnoj, plodonosnoj vladavini naroda dok se proročanstvo ,,pod šljivu“ bukvalno nije ostvarilo.

Možda se i ostvari u našoj bližoj budućnosti?

Zloupotrebu glasačkog prava treba sankcionisati.  Mora se pravnim nijansiranjem glasačkog korpusa intervenisati, autobusdžije, SNSendvičari, kontramitingaši, glasači od 1.000 dinara iz bugarskih vozova, plaćeni botovi na društvenim mrežama i slični etički retardi, moraju izgubiti pravo da glasaju na svim izborima zbog uništenja suštine SLOBODNIH i DEMOKRATSKIH izbora, ali im ostaviti pravo da budu birani.

Njihovim politikantskim gaulajterima ukinuti prvo da budu birani, ali im ostaviti pravo da biraju…

Tranziciju su usmerili ka krimokratiji, ka ukidanju socijalne države, partokratiji, patokratiji, mesijanstvu bezličnih poremećenika i moraju negde biti odstranjeni iz društva koje zagadiše!

Tranzicija – DA, ali u demokratski STABILNO društvo, bez EU stabilokratije, jer demokratija u Srbiji nema alternativu!

Precizno, po delima obraditi sve mejnstimerske partije i koalicije (biće to najbolji domaći rijaliti!).

Za ,,pod šljivu” neka stanu čestiti, pravedni glasači po savesti!

Krivu Drinu je nemoguće ispraviti, zbog podzemnih voda ona uvek negde menja tok. Glavni tok politike Srbije uvek će imati te ,,podzemne vode” – divna stvar za buduće oslobođeno novinarstvo i pravnu državu.

Volja postoji, prvi koraci su učinjeni. Vreme je za pobedu „BEDE“ ovog i svih dosadašnjih režima, za odsecanje drveta neslobode o kom je govorio Mihiz: ,,Nakazno drvo neslobode još rađa svoje nakazne plodove još se nije osušilo. Lomićemo to drvo, lomiti, lomiti i na kraju polomiti!”, a mi da se borimo kao lavovi.

Ma i kao ,,dabrovi” da budemo uporni u osvajanju svoje slobode koju nam NIKO NE NUDI , NIKO NE OBEĆAVA I NA TACNI NAM JE NIKO NEĆE DONETI!

Danko B. Marin

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Drvar proglasio Vučića počasnim građaninom

Ned jul 21 , 2019
Drvar proglasio Vučića počasnim građaninom Opštinsko veće Drvara donelo je odluku da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasi počasnim građaninom Drvara. o je odlučeno na vanrednoj sednici održanoj u petak […]
Drvar proglasio Vučića počasnim građaninom
%d bloggers like this: