Zrenjanin nije dao ni dinara iz budžeta za izgradnju fabrike vode

Zrenjanin nije dao ni dinara iz budžeta za izgradnju fabrike vode

Iz budžeta grada, kao i iz budžeta Republike Srbije koja se transferišu preko budžeta grada Zrenjanina, nisu izdvajana sredstva za izgradnju fabrike vode u ovom gradu, niti za sanaciju kvarova nastalih tokom izgradnje fabrike.

Ovako glasi pismeni odgovor Gradske uprave Zrenjanina svim građanima, koji su 18. jula u uličnoj akciji UG Crta poslali pitanja lokalnoj samoupravi o tome koliko je do sada budžetskog novca uloženo u pogon privatnog prečistača vode, piše Danas.

Građanski preokret: Vodovodna mafija u Zrenjaninu troši ogroman novac građana?
Foto: Novinar/ M. A. M.

Više od 150 Zrenjaninaca poslalo je pitanja lokalnoj vlasti i nadležnima u JKP „Vodovod i kanalizacija“, tražeći odgovore koliko je gradskog i državnog novca do sada uloženo u fabriku vode, kako je fabrika iskoristila 67 miliona dinara iz republičkog budžeta koje je dobila pre tri meseca, gde i kako se vrše analize vode koju koriste građani Zrenjanina.

Izvor: Danas/ M. P.

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Bolton do kraja avgusta u Beogradu?

uto avg 6 , 2019
Bolton do kraja avgusta u Beogradu? BEOGRAD – Savetnik američkog predsednika Džon Bolton mogao bi do kraja avgusta, eventualno do početka septembra, da poseti Beograd i Prištinu, piše “Blic”. U […]
Bolton do kraja avgusta u Beogradu?

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 15 seconds