Medvedev u Beogradu za 12 sati na osam lokacija, čuva ga 5.000 policajaca

Medvedev u Beogradu za 12 sati na osam lokacija, čuva ga 5.000 policajaca

Više od 5.000 srpskih policajca i pripadnika tajnih službi, kao i 30 ruskih bezbednjaka, obezbeđivanje u subotu ruskog premijera Dmitrija Medvedeva u Beogradu, objavile su “Večernje novosti”, navodeći da će “bezbednost u gradu biti podignuta na najviši nivo”.

Veliki broj pripadnika obezbeđenja je neophodan jer će Medvedev tokom dvanaestočasovnog boravka u Beogradu posetiti osam lokacija, pa će svaka lokacija biti bezbednosno pokrivana tokom većeg dela dana, navodi neimenovani izvor lista.

Premijer Rusije će po dolasku u Beogradu, gde će ga dočekati premiejrka Ana Brnabić, sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na vojnom aerodromu u Batajnici prisustvovati prikazu sposobnosti Vojske Srbije, sledi svečani doček ispred Palate Srbija, pa radni ručak sa premijerkom I članovima delegacije dveju država.

Vučić i Medvedev će, kako je predviđeno protokolom, razgovarati 45 minuta, a ruski premijer potom će položiti venac na spomenik “Smrt fašizmu, sloboda narodu” na Kalemegdanu.

Medvedev će prisustvovati svečanoj akademiji povodom 75. godišnjice osolobođenja Beograda u Sava centru, a gostu iz Rusije srpski predsednik prirediće večeru u Domu garde.

Izvor: N1

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku

pet okt 18 , 2019
Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku Uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović izjavio je da sa sigurnošću zna da je o sumnjivom poslovanju vojne fabrike […]
Aleksandar Obradović: Vučić i Vulin su znali o sumnjivim poslovima u Krušiku