Hapšenja zbog fabrike vode u Zrenjaninu

Hapšenja zbog fabrike vode u Zrenjaninu

Hapšenja zbog fabrike vode u Zrenjaninu
Foto: Novinar.rs

Kako javlja zrenjaninska RTV Santos, jutros je započela akcija hapšenja osumnjičenih za malverzacije oko fabrike vode u tom gradu. Detalja još nema. Kako saznaje N1, akciju ne sprovodi zrenjaninska policija. Na naš upit nema reakcija iz kabineta gradonačelnika. Odbor LSV iz Zrenjanina pozdravio hapšenja.

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu, u saopštenju koje je potpisao Bojan Kostreš, navela je da pozdravlja akciju nadležnih državnih organa u kojoj su, kako navode, uhapšeni osumnjičeni za malverzacije u vezi sa izgradnjom Postrojenja za prečišćavanje vode u Zrenjaninu.

Hapšenja zbog fabrike vode u Zrenjaninu

Ova akcija je morala uslediti mnogo ranije, jer je jasno da je čitav postupak izgradnje ovog postrojenja prepun nezakonitih i kriminalnih radnji, navodi se u saopštenju.

Građani Zrenjanina, kako dodaju, očekuju da se utvrdi krivična odgovornost svih koji su umešani u protivzakonite radnje.

Ništa manje bitno je, prema stavu LSV, i utvrđivanje političke odgovornosti svih onih koji su učestvovali u procesu donošenja odluka u vezi sa izgradnjom Postrojenja za prečišćavanje vode.

LSV poziva lokalnu vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Čedomir Janjićem, da zakaže sednicu Skupštine grada i da na njoj, pred odbornicima, kolektivno podnesu ostavke.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Dodik u subotu kod Vučića: „Reći ću mu da su Srbi napadnuti na svim mestima gde žive“

Čet feb 13 , 2020
Dodik u subotu kod Vučića: „Reći ću mu da su Srbi napadnuti“ Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića u razgovoru u […]
Ponovio je da BiH čine dva entiteta i tri naroda, i to je istorijska činjenica.
%d bloggers like this: