Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je otvaranje deonice auto-puta Obrenovac- Čačak na ponos celoj Srbiji i da će taj put povezati Srbiju sa bratskim narodom u Crnoj Gori.

Vučić je u povodom današnjeg svečanog otvaranja deonice Obrenovac Ljig obišao naplatnu stanici Obrenovac i razgovarao sa predstavnicima kompanija koje su gradile put i kazao da bi svi trebalo da budu ponosni na auto put i oni koji njega vole i oni koji ga ne vole.

Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

On je kazao da je još devedesetih radikali obećavali daće taj auto put biti otvoren i da je to sada učinjeno jer država ima para.

“Niko nikada to nije mogao da uradi jer nije imao novac sada može jer imamo novca posle teških reformi koje smo počeli da sprovodimo”, rekao je Vučić i dodao da je napor pružio ceo narod da bi se taj auto put otvorio.

Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

Vučić je najavio i da će 18.decembra ove godine otvorena deonica od Surčina.

Sa Vučićem je na naplatnoj stanici bila ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo, član predsedništva BiH Milorad Dodik i crnogorski političar Andrija Mandić.

On je tokom razgovora kinesku ambasadorku podsetio na obećanje koje je dobio od kineskih predstavnika da će do kraja 2021. godine biti otvorena deonica Čačak – Požega.

Beta

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Lenon: Verujem u komunizam kao sistem i verujem da ga upravo vi Jugosloveni nastojite stvoriti

Ned avg 18 , 2019
Lenon: Verujem u komunizam kao sistem i verujem da ga upravo vi Jugosloveni nastojite stvoriti “Ja ne pripadam nikakvoj partiji, pa ni komunističkoj, ali sve moje simpatije na strani su […]
%d bloggers like this: