Taksisti ipak i danas protestuju

Taksisti ipak i danas protestuju

Predstavnik Ugovorne privredne taksi komore Srbije Boško Vukojević izjavio je danas da taksisti u ponedeljak, 7. oktobra nastavljaju sa protestima na beogradskim ulicama i sa dvočasovnom blokadom prometnih saobraćajnica, kao i s protestom ispred zgrade Vlade Srbije.

Image by Michael Gaida from Pixabay

“Želim da demantujem vest koja je izašla da taksisti u ponedeljak neće izaći na ulice, to je čista dezinformacija. Taksisti će definitivno izaći na proteste, nikada nismo ni razmišljali da ih prekinemo, samo ih od ponedeljka nećemo radikalizovati zbog posete turskog predsednika Erdogana, pošto ne želimo da od naših esnafskih problema pravimo međunarodni problem i šaljemo lošu sliku o Srbiji”, rekao je Vukojević za N1.

Taksisti ipak i danas protestuju

Oni su ranije najavljivali da će od ponedeljka radikalizovati protest tako što će blokirati i mostove.

Turski predsednik je u zvaničnoj poseti Srbiji 7. i 8. oktobra.

Organizatori protesta poručuju da će taksisiti na ulicama biti sve dok im država ne ispuni zahtev – a to je, kako navode, da počne da se primenjuje Zakon o prevozu putnika, kako bi se zabranio rad, kako kažu, nelegalnim prevoznicima koji posluju uz pomoć aplikacije.

Izvor: NE

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Erdogan od danas u dvodnevnoj poseti Srbiji

pon okt 7 , 2019
Erdogan od danas u dvodnevnoj poseti Srbiji Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan dolazi danas u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Svečani doček […]
Erdogan od danas u dvodnevnoj poseti Srbiji

Tabloid – N

Novinar.rs

Pratite nas na Fejsbuku!


This will close in 10 seconds