Roditelji maturanta podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink

1

Roditelji maturanta podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink

Roditelji jednog maturanta koji je učestvovao u protestima ispred Ministarstva prosvete podneli su tužbu u njegovo ime protiv Ksenije Vučić i TV Pink za naknadu nematerijalne štete u iznosu od milion dinara zbog neistinitog informisanja javnosti da je njihov sin palio fotografiju ministra Mladena Šarčevića, navodi se u saopštenju.

Ogromne gužve zbog protesta malih maturanata, preusmerene linije GSP-a (VIDEO/FOTO)
Screenshot

Kako se navodi u saopštenju, “Sonja i Mlađan Đorđević, roditelji osmaka koga su Ksenija Vučić i režimski tabloidi, neistinito okrivili za paljenje slike ministra Mladena Šarčevića, su u njegovo ime podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink za naknadu nematerijalne štete u iznosu od milion dinara”.

“Pored toga što njegovo ime kao maloletnika nije smelo biti javno saopšteno, on je potpuno lažno okrivljen za delo koje nije učinio samo zato što je sin Mlađana Đorđevića. Na ovaj način je politika podela i razračunavanja, kojom se vrlo uspešno već osmu godinu bavi Aleksandar Vučić, dostigla novi nivo, a to je javno proglašavanje maloletne dece političkim protivnicima”, navodi se.

Kako se navodi, u svojoj poslednjoj emisiji “Pravac”, emitovanoj na kanalu “Pink3” u sredu 26. juna, Ksenija Vučić je izjavila da “tužba zapravo predstavlja hajku na nju kao ženu”.

Mlađan Đorđević je bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Borisa Tadića.

Izvor: N1

Novinar

One thought on “Roditelji maturanta podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Poziv dijaspori: Udruženje "Dijaspora istočne Srbije" prikuplja sredstava za freskopisanje hrama Pokrova Presvete Bogorodice u Manastiru Bukovo kod Negotina

Sub jun 29 , 2019
Poziv dijaspori: Udruženje “Dijaspora istočne Srbije” prikuplja sredstava za freskopisanje hrama Pokrova Presvete Bogorodice u Manastiru Bukovo kod Negotina Blagoslovom Episkopa timočkog gospodina Ilariona, manastir Bukovo je započeo prikupljanje novčanih […]