OD DANAS KRAĆE RADNO VREME ZA UGOSTITELJE I TRGOVCE

Od danas, 17. novembra, u periodu od 21.00 do 5.00, neće moći da radi ništa osim apoteka, benzinskih pumpi i servisa koji se bave kućnom dostavom hrane, što je jedna od novih mera borbe protiv uticaja virusa korona.

Naime, kako stoji u uredbi Vlade Srbiji o suzbijanju korone, radno vreme ugostiteljskih objekata, prodavnica, trgovinskih centara i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21 do 5.00 narednog dana.

Ovo praktično znači da je pored prodavnica, kafića i tržnih centara, ograničen i rad noćnih klubova, koji su prethodnih dana okupljali veliki broj ljudi, iako su članovi Kriznog štaba upozoravali da su to najveći rasadnici infekcije.

Iz opravdanih razloga, kao i prethodnih puta kada su donošene slične mere, od ovog pravila izuzete su apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekti koji vrše dostavu hrane.

Izvor Novinar/BLIC

Urednik

Vaš komentar

Next Post

СНФ СМРТ ВЛАДИКЕ АРТЕМИЈА ЈЕ ВЕЛИКИ ГУБИТАК

Ned nov 22 , 2020
САОПШТЕЊЕ СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ ФОРУМА УСНУО ЈЕ У ГОСПОДУ ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ На велики хришћански паразник, на дан Архистартига Михаила, упокојио се у Господу, епископ Епархије рашко-призренске у егзилу, г. Артемије (Радосављевић). […]
Intervju vodio Dragan Jovanović
%d bloggers like this: