Vulin obišao pripadnike MUP-a i čestitao Novu godinu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je noćas policijske službenike, koji su i tokom novogodišnje noći brinuli o bezbednosti građana Srbije, i čestitao im Novu godinu.

”Svim pripadnicima MUP-a želim srećnu Novu godinu. Želim da budete dobri, da budete zdravi. Želim vam nastavak jačanja stabilnosti i snage naše drage, jedine, voljene Srbije. Želim da vam sinovi budu ponosni na vas , a vi da ih gledate sa nadom. Živela Srbija i srećna Nova godina”, poručio je Vulin.

Ministar je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem obišao patrole Interventne jedince 92, saobraćajne policije i policije opšte nadležnosti na više punktova u Beogradu, prenosi Tanjug.

Ministar Vulin je putem tetra sistema čestitao Novu godinu policijskim službenicima radno angažovanim tokom novogodišnje noći, navodi se u saopštenju MUP-a.

Izvor: Politika

Novinar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

DOSTA ZLOČINA!

Ned jan 3 , 2021
Srbija je vakcinaciju protiv koronavirusa započela tri dana pre Evropske unije. Srpska država uspela je da američko-nemačke vakcine ‘fajzer’ nabavi znatno pre najbogatijih evropskih zemalja Da je neko pre samo […]