Nestao penzionisani lekar iz Ćuprije

Nestao penzionisani lekar iz Ćuprije

Policija, porodica i meštani sela Skorica kod Ražnja tragaju za penzionisanim lekarom iz Ćuprije M. M. (65) koji je u nedelju nestao u polju nedaleko od tog sela.

Nestao penzionisani lekar iz Ćuprije
Printrscreen/ Google Maps

Kako agencija Beta saznaje od meštana, M.M. i njegova supruga, takođe lekar, prošetali su do polja kako bi obišli svoju njivu, a pri povratku u selo, supruga se nakratko zaustavila kako bi nabrala trešnje pored puta.

“Kada se okrenula doktora nigde nije bilo. Najpre je pomislila da se bez nje vratio u selo, ali kad je došla kući nije ga bilo”, kazala je meštanka.

Nestali lekar i njegova žena žive u Ćupriji, ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.

“Doktor je u poslednje vreme imao zdravstvene tegobe pa se sada svi pribojavaju da nije pao negde i da zbog toga nije u stanju da se vrati kući”, rekla je stanovnica Skorice.

Meštani su rekli je potraga za nestalim lekarom usmerena ka selima Striža i Drenovac, jer je navodno jedan od kamiondžija tamo video starijeg muškarca koji odgovara opisu nestalog.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su obavešteni o nestanku muškarca u ataru sela Skorica i da policija za njim intenzivno traga.

Beta

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Mađarska policija otkrila tunel ispod granice sa Srbijom, sprečila više od 300 migranata da ilegalno iz Srbije uđu u tu zemlju

Pon jun 8 , 2020
Mađarska policija otkrila tunel ispod granice sa Srbijom Mađarska policija sprečila je prošlog vikenda više od 300 migranata da ilegalno iz Srbije uđu u tu zemlju i u saradnji sa […]
Mađarska policija otkrila tunel ispod granice sa Srbijom
%d bloggers like this: