Hapšenja i krivične prijave zbog kršenja mere zabrane kretanja

Hapšenja i krivične prijave zbog kršenja mere zabrane kretanja

Hapšenja i krivične prijave zbog kršenja mere zabrane kretanja

Policija je zbog kršenja mere zabrane kretanja uhapsila jedanaest osoba, a protiv još sedam će biti podnete krivične prijave.

Četiri lica u Žitorađi i jedno u Prokuplju, uhapšena su sinoć zbog nepoštovanja ograničenja kretanja, saopštila je policija u Prokuplju.

Trojicu Žitorađana od 24 do 37 godina policija je sinoć za vreme policijskog časa zatekla u automobilu, a u Prokuplju je na ulici zatečen jedan 23-godišnjak.

Do sada je tokom vanrednog stanja ukupno uhapšeno 15 lica, protiv kojih će biti podnete krivične prijave tužilaštvu u Prokuplju.

Na teritoriji Topličkog okruga, svake noći je tokom policijskog časa bilo po nekoliko hapšenja i to sva u Žitorađi, a samo jedno u Prokuplju.

Policija je u Irigu i Rumi uhapsila jednog 37-godišnjaka i jednog 45-godišnjaka jer su tokom policijskog časa bili na ulici bez dozvole, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Uz to, policija je kod jednog od njih našla manju količinu marihuane, zbog čega će biti podneta prijava i za to.

Obojici je određen pritvor do 48 časova, a potom će biti privedeni tužiocu.

Zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, u Kruševcu su uhapšene četiri osobe, a krivične prijave biće podnete protiv još sedam.

Policija je saopštila da su zbog izlaska iz samoizolacije uhapšeni jedan iz Beograda, i dve osobe iz Trstenika i sprovedeni tužiocu, a sudija im je odredio pritvor.

Zbog nepoštovanja samoizolacije u pritvoru je i jedan 74-godišnjak iz Aleksandrovca.

Kruševačka policija je saopštila i da će podneti krivične prijave protiv sedam osoba zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima.

Saopšteno je da je policija u Kruševcu na ulici zatekla osobu stariju od 65 godina koja se oglušila o naredbu o ograničenju kretanja.

Beta

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Vučić sa Orbanom u Mađarskoj: Prijatelji u teškim vremenima

Ned mar 22 , 2020
Vučić sa Orbanom u Mađarskoj: Prijatelji u teškim vremenima Srbija i Mađarska intenzivno rade na planovima za saradnju u otklanjanju ekonomskih posledica pandemije koronavirusa, s obzirom na velike potencijale i […]
%d bloggers like this: