Anglosaksonci pripremaju rat na Balkanu?

Anglosaksonci pripremaju rat na Balkanu?

Snage nepravedne globalizacije, SAD i Engleska, hoće da ruski uticaj na našim prostorima odstrane, tako što bi da unište Srbe, ukinu Republiku Srpsku stvarajući Republiku BiH i njen vještački identitet, daljnju destabilizaciju Srbije i uvlačenje Srpske i Srbije u NATO. I to po svaku cijenu, pa i ratom, ističe se u saopštenju SNP Izbor je naš.

Anglosaksonci pripremaju rat na Balkanu?

Ovakve moguće događaje moraju imati na umu svi srpski političari i u Srpskoj i u Srbiji, ali i bošnjački, muslimanski narod. Bošnjaci i Srbi ne smiju se međusobno ubijati za tuđe interese. Hiljadu milijardi dolara vrijedne imovine koja je bila u društvenom vlasništvu na prostoru bivše Jugoslavije opljačkana je i uništena, da bi i dalje stranci nastavili sa pljačkanjem prirodnih resursa, pa čak i sa sramotnom eksploatacijom radnika, navodi se u saopštenju.

Najnovija deklaracija SDA je samo jedno sredstvo u velikom nizu koje će biti korišćeno za ostvarivanje anglosaksonskih ciljeva. Zato podržavamo Dodikovu inicijativu da Republika Srpska i njeni političari zauzmu jedinstven stav u vezi pokušaja SDA da kroz realizaciju svoje deklaracije ide na uništenje Republike Srpske. Pokret je i za zaključke Glavnog odbora SDA napisao da su posljedica aktivnosti ambasada SAD-a i Velike Britanije (Zaključci GO SDA posljedica su djelovanja američke i engleske ambasade).

Sastanak američkih ambasadora u Zagrebu, mogao bi značiti da će i Hrvatsku gurnuti u crni scenario, na način koji je svojevremeno govorio bivši predsjednik Hrvatske Stipe Mesić – presijecanje Srpske kod Brčkog, kaže se u saopštenju.

Anglosaksonci pripremaju rat na Balkanu?

Imenovanje američkog specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan pokazuje očiglednu namjeru Amerike da će preko njega vršiti pritisak, kako bi se i bez rata obezbijedilo odstranjivanje „malignog“ uticaja Rusije, ukidanje Srpske, dezintegracija Srbije i na silu uvlačenje čitavog preostalog prostora u NATO. Da li će pritisci uroditi plodom vidjeće se i po tome hoće li srpski mediji voditi kampanju prebacivanja krivice na srpske političare pa i sam srpski narod sa onog koji se svrstao na jednu- svoju stranu, koja je izvršila agresiju na srpski narod u želji da ga potčini, mijenjajući mu i identitet. Bože dragi, pa i srpski narod je to „tražio, zaslužio“. Zato Pokret ponavlja, da je neophodno da zajedno Srbija i Srpska upute molbu – poziv Rusiji da imenuje svog specijalnog predstavnika za Zapadni Balkan (Poziv Rusiji da imenuje svog predstavnika za Zapadni Balkan). To bi puno značilo i zbog same funkcije koju bi ruski predstavnik imao, a koja bi uključivala njegove aktivnosti i pomoć u dolasku do pravednih i najboljih rješenja za suštinske probleme na našim prostorima. Srpski političari ne trebaju očekivati da će Rusija bez njihovog poziva „samo po sebi“ imenovati svog predstavnika. Ona, Rusija najviše cijenu slobodu. I neće da nameće ni ono što je dobro ako to drugi ne žele. Ukoliko ne uslijedi takva molba – poziv Rusiji, to će značiti, najvjerovatnije, da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pristao na poraz u pregovorima u vezi Kosova i Metohije, ali i u vezi situacije u BiH. U takvoj, eventualnoj mogućnosti, mnogo će značiti reagovanje Milorada Dodika, predsjednika najjače političke stranke u Srpskoj, kao i drugih srpskih političara.

Srpski narod i njegovi političari ne treba da se plaše i najcrnjeg scenarija, jer im je preostalo samo jedno, da odbrane Sebe, svoje nacionalno biće i stvore državu koju će voljeti, a ta država znaće da zaštiti interes srpskog naroda i svakog pojedinca u njoj. Taj najviši cilj ostvaruje se željom, ljubavlju i sviješću o značaju tog podviga za potomke. Hrabrost i neminovan uspjeh u tome dolazi iz naše vjere „Kada je Bog sa nama, ko će protiv nas“, a i zbog odnosa snaga u svijetu koji se promijenio i sada valjda znamo ko nam je kroz istoriju zabijao nož u leđa, a ko istinski pomagao, zaključuje se u saopštenju koje je u ime SNP Izbor je naš potpisao predsednik pokreta Dane Čanković.

Urednik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

SAD tuži Snoudena

Sre sep 18 , 2019
SAD tuži Snoudena On tvrdi da američka administracija želi protiv njega da pokrene drugu vrstu procesa. VAŠINGTON – SAD su podnele tužbu protiv bivšeg saradnik američke Nacionalne agencije za bezbednost […]