Ištvan Pastor raspisao pokrajinske izbore za 26. april

Ištvan Pastor raspisao pokrajinske izbore za 26. april

Ištvan Pastor raspisao pokrajinske izbore za 26. april
Screenshot

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor raspisao je izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine za nedelju, 26 april.

Ištvan Pastor je, nakon raspisivanja izbora, pozvao građane da izađu na izbore i ispune svoju građansku obavezu i izaberu ko će ih predstavljati.

“Pozivam građane da 26. aprila iskoriste svoje građansko pravo i daju glas po svojoj želji. Vi ste jedini koji imate pravo da odlučite ko će vas u narednom periodu predstavljati u pokrajinskom parlamentu”, rekao je Pastor.

Pastor je imao poruku i za stranke, koalicije i grupe građana, podsetivši ih na to da se u Skupštini Vojvodine neguje visok nivo tolerancije i komunikacije i poručio im je da se za glasove birača bore programima i argumentima.

Predsednik Aleksandar Vučić ranije je najavio da će parlamentarne izbore raspisati 4. marta. Lokalne izbore će raspisati predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.

N1

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Obradović pozvao vojsku i policiju da izvrši državni udar, Vulin pozvao psihijatre i tužilaštvo da reaguju

uto mar 3 , 2020
Obradović pozvao vojsku i policiju da izvrši državni udar, Vulin pozvao psihijatre i tužilaštvo da reaguju Boško Obradović je na Tviteru objavio vest sa sajta Insajdera o tome da mađarski […]