BEKUTA: Ne ‘vataj me kad si oženjen! MRKA: Vrati mi moje pare!

BEKUTA: Ne ‘vataj me kad si oženjen! MRKA: Vrati mi moje pare!

Srceparajuća priča o tome kako su se upoznali estradno-politički velikani ove zemlje Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić objavljena je na portalu ALO.

Duboko potrešeni ovom pričom nismo mogli odoleti a da vam je ne prenesemo.

Ovom prilikom zahvaljujemo se i Vladi Georgievu, trećem estradno-političkom velikanu, jer da nije bilo njega, ne bi se ni ova renesansna ljubavna priča desila.

Foto: Instagram, Printscreen, Twitter

Da iskoristimo ovu priliku i da obavestimo širu javnost da Elif umire na kraju serije a Dženet će kolima pregaziti svoju majku u pretposlednjoj epizodi. Vlado Georgiev će objaviti novi album krajem 2021. sa osam starih i jednom novom pesmom . Autori muzike za taj hit u najavi su Segej Trifunović i Saša Janković, dok mu je, posle Marine Tucaković naš najbolji tekstopisac Aleksandar Vučić, napisao tekst.

U svakom slučaju, Ana i Mrka nisu ono najgore što nam se desilo, čak izazivaju i neku simpatije i imaju neka dela iza sebe da ostave, za razliku od drugih a evo šta piše Alo:

Pevačica Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić gostovali su u jutarnjem programu Prve televizije kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

Njih dvoje su otkrili i kako je počelo njihovo poznanstvo, a zatim i ljubav.

Tri meseca je trebalo Mrki da osvoji Anino srce. Upoznali su se u novembru 2011. godine, ali njihova ljubav nije odmah počela.

– Bio je koncert Šabana Šaulića. U jednom momentu ulazi gospođa Bekuta bosa i meni Šaban kaže: “Ovo je Ana Bekuta”. Ona otpeva dve pesme i ja platim te dve pesme, ona kaže: “Sklonite ruku sa mog struka, vi ste oženjen muškarac, imate burmu”. A ja kažem: “Onda mi vratite pare!” – ispričao je Milutin.

– Naravno da pare nisu bile vraćene – dobacila je Ana.

– Posle je bio koncert mog druga Vlade Georgieva, na Dan zaljubljenih, kada smo se ponovo sreli i desilo se ono što je trebalo da se desi ranije – nastavio je Mrka.

– Neko kaže da je trebalo ranije da se sretnemo u životu, a ja mislim da smo se sreli baš u pravi čas. Kao dvoje ostvarenih ljudi, ja u svom poslu, on u svom, zaista lepo funkcionišemo – izjavila je Ana i dodala kako ih u životu vezuje samo ljubav, ništa drugo, kao i da je porodica jedina koja ima pravo da im postavlja pitanja u vezi sa njihovom ljubavnom vezom, budući da se godinama spekuliše kako su započeli vezu iz koristi.

Novinar.rs/ M. A. M., Alo

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Cvijetin Milivojević: Opozicija progutala Vučićev mamac a ima Zakon o medijima

uto avg 20 , 2019
Cvijetin Milivojević: Opozicija progutala Vučićev mamac a ima Zakon o medijima Politički analitičar Cvijetin Milovojević, gostujući na televiziji N1 i komentarišući dijalog vlasti i opozicije podsetio da je na dan […]
Cvijetin Milivojević: Opozicija progutala Vučićev mamac a ima Zakon o medijima