Evropska unija i dalje zabranjuje ulaz građanima Srbije

Evropska unija i dalje zabranjuje ulaz građanima Srbije

Evropska unija nije vratila Srbiju na listu trećih zemalja kojima je dozvoljen ulaz u EU.

Evropska unija i dalje zabranjuje ulaz građanima Srbije
Pixabay

Tako zbog epidemije građanima Srbije i dalje nije dozvoljen ulaz u zemlje Evropske unije, piše Nova.rs.

Podsetimo, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, ambasadori država članica EU još 14. jula doneli su odluku da se Srbija (i Crna Gora) skinu sa liste država kojima je dozvoljeno privremeno putovanje u EU.

Prethodno je danas Grčka produžila zabranu ulaska za građane Srbije do 30. septembra, što je objavio je Službeni list Grčke.

Ta zemlja je produžila prethodnu odluku o zabrani ulaska na teritoriju te zemlje državljanima Srbije, kao i građanima trećih zemalja izvan Evropske unije, navodi se u zajedničkoj ministarskoj odluci objavljenoj u Službenom listu te zemlje.

Reč je o zajedničkoj odluci grčkih ministara finansija, razvoja i investicije, zaštite građana, rada i socijalna pitanja, zdravlja, unutrašnjih poslova, infratrukture i transporta, špedicije i ostvrske politike.

Vučić sklanja Marka Đurića ŠTO DALJE OD SEBE, zna da mu je ON NAJVEĆA PRETNJA, ili se “Aco Srbine” kandidovalo za ambasadora tapšanjem, ulizivanjem i tvitovanjem?

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Next Post

Tepić: Policija, tužilaštvo i vrh države zataškavali prebijanje u NS; Stefanović: Marinika Tepić "i dalje u javnost iznosi laži"

Sre sep 16 , 2020
Tepić: Policija, tužilaštvo i vrh države zataškavali prebijanje u NS; Stefanović: Marinika Tepić “i dalje se u javnost iznose laži” Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izrazila je danas […]