Vučić: Udrite mene, ne Vesića!

Vučić: Udrite mene, ne Vesića!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su četiri osobe koje su palile knjigu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića “svi iz Saveza za Srbiju, koji su do sada bili na najmanje 15 skupova”.

Foto: Predsedništvo Srbije

Gostujući na Pinku, Vučić je rekao da nadležni ispituju taj slučaj, ali da on zna da su sva četvorica iz SZS-a i da će, kad budu izneti dokazi, svi videti da je SZS spinovao da je paljenje knjige namešteno.

Vučić je ponovio da je ovakav čin prvi posle nacističkih protesta protiv Jevreja i Haradinajevog paljenja srpske robe. Dodao je da bi “oni ubili Vesića da momci koji su ga čuvali nisu bili jači” i pozvao predstavnike opozicije koji prete Vesiću da ga ostave na miru i da slobodno udare na nekog jačeg.

“Dođi meni lupi vaspitnu umesto Vesiću, nađi jačeg od sebe”, poručio je Vučić opozicionaru čije ime nije rekao, već samo da je, kako tvrdi, “povezan sa narkomanijom i kriminalom”.

Vučić: Udrite mene, ne Vesića!

Vučić: Udrite mene, ne Vesića!
Foto: Screenshot, Predsedništvo Srbije

Vučić je rekao da će srpsko tužilaštvo ispitati tvrdnje lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da mu je neko nudio mito da izađe na izbore, ali je dodao da “tužilaštvo ne može da ga nađe na Baliju”.

Predsednik je osudio i uvrede na Tviteru na račun voditeljke emisije Upitnik na RTS-u Olivere Jovićević i rekao da je sramota da “majku devojčice od 19 godina” neko nazove prostitutkom.

Izvor: N1

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Medvedev u Beogradu za 12 sati na osam lokacija, čuva ga 5.000 policajaca

pet okt 18 , 2019
Medvedev u Beogradu za 12 sati na osam lokacija, čuva ga 5.000 policajaca Više od 5.000 srpskih policajca i pripadnika tajnih službi, kao i 30 ruskih bezbednjaka, obezbeđivanje u subotu […]