Vučić: Ja i Andrej smo spremni za poligraf povodom “Jovanjice”

1

Vučić: Ja i Andrej smo spremni za poligraf povodom “Jovanjice”

Screenshot

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ni on, ni njegov brat, niti bilo ko iz njegove porodice nije bio u kontaktu sa vlasnikom poljoprivrednog dobra Jovanjica Predragom Koluvijom, koji je osumnjičen za uzgajanje marihuane u blizini Beograda. Vučić je za Pink rekao da su on i njegov brat spremni da idu i na poligraf da bi to dokazali, jer je njemu veoma važno da pokaže kako funkcionišu “fabrike laži”.

“Nije Koluvija odgovoran za tu kampanju koja se vodi protiv mene. A za to što je odgovoran, za to će odgovarati pred zakonom… A moraćemo i da vidimo ko je to zataškavao, moraće jednom da se završi veštačenje telefona. Obojica smo spremni da idemo na poligraf. Jer važno je da se vidi kako funkcionišu fabrike laži. A ko je sve to radio i ko je imao profit, siguran sam da će nadležni organi da otkriju”, rekao je Vučić.

On je dodao da mu je veoma važno da se otkrije ko je stajao iza cele afere i da će zato uvek pominjati tu priču, u svakom svom gostovanju, kao “veliki Katon Drugi” koji je svaki svoj govor završavao ocenom o nužnosti uništenja Kartagine.

Prema njegovoj oceni, opozicija je pokrenula tu priču onda kada je afera o Krušiku gubila na intenzitetu i kada se umesto priče o “silnim krivičnim delima prešlo na sukob interesa”.

“Visoku cenu ćemo platiti za razaranje vojne industrije. Država će morati da uloži mnogo da se vrati integritet naših kompanija”, rekao je Vučić i dodao da je samo sedam dana po otvaranju afere Krušik ta valjevska fabrika izgubila jedan važan posao, posle čega je jedna bugarska fabrika prodala iste minobacačke mine na to tržište.

Reagujući na tvrdnje Aleksandra Obradovića o tome da su u “Krušiku kadrovi Srpske napredne stranke zapošljavani bez konkursa, Vučić je ukazao i da je taj čovek, za koga je rekao da nije uzbunjivač, zbog funkcije na kojoj mu je bila majka, dobio posao na isti način, kao i njegova devojka.

N1

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

One thought on “Vučić: Ja i Andrej smo spremni za poligraf povodom “Jovanjice”

  1. E ovako. AV reče:
    “Nije Koluvija odgovoran za tu kampanju koja se vodi protiv mene. A za to što je odgovoran, za to će odgovarati pred zakonom… A moraćemo i da vidimo ko je to zataškavao, moraće jednom da se završi veštačenje telefona. Obojica smo spremni da idemo na poligraf. Jer važno je da se vidi kako funkcionišu fabrike laži. A ko je sve to radio i ko je imao profit, siguran sam da će nadležni organi da otkriju”
    To znači: Za to što je KOLUVIJA ODGOVORAN neće odgovarati pred zakonom (naći će se već način) Ko je zataškavao i da se završi veštačenje telefona nećemo nikad saznati. To da su obojica spremni da idu na poligraf, može ali ne kod nas nego u Sloveniji (najbliža neutralna zemlja, Hrvatska ne jer tamo bi poligraf crko od pištanja (ili smeha). Videćemo!

Vaš komentar

Next Post

Holandija više ne postoji, od danas je službeni naziv - Nizozemska

Pet jan 3 , 2020
Holandija više ne postoji, od danas je službeni naziv – Nizozemska Holandske vlasti odlučile su da se prestane sa korišćenjem naziva Holandija i da se za tu državu od sada […]
%d bloggers like this: