Smiljana Glamočanin o napuštanju SRS: Nećemo da Jutke zapošljavaju naše ćerke

Smiljana Glamočanin o napuštanju SRS: Nećemo da Jutke zapošljavaju naše ćerke

Smiljana Glamočanin o napuštanju SRS: Nećemo da Jutke zapošljavaju naše ćerke
Smiljana Glamočanin Varga, Foto: Privatna arhiva

Poslanica Srpske radikalne stranke i jedna od potpredsednica Skupštine Vojvodine Smiljana Glamočanin Varga napustila je, uz još nekoliko partijskih kolega, radikale i osnovala svoj pokret.

Ona je osnovala “Pokret za Banat” i to saopštila na društvenim mrežama. Do kraja mandata, ipak, ostaje potpredsednica Skupštine Vojvodine, prenosi 021.
Za samo desetak dana  predsednici banatskih okruga SRS su podneli ostavke – u pitanju su koordinatori srednjobanatskog Ivica Milankov, severnobanatskog okruga Dragan Stjepanović i južnobanatskog okruga Smiljana Glamočanin Varga.

“Pokret za Banat je patriotsko udruženje građana, otvoreno za sve ljude koji žive u Banatu, ili jednostavno vole Banat. U Banatu živi mnogo nacija, živimo u slozi, delimo istu zemlju, isto nebo i nažalost iste mnogobrojne probleme. Dobrodošli su svi koji se nisu ogrešili o otadžbinu i narod i svi koji su spremni da se vredno i pošteno bore za bolji život svih u Banatu!”, napisala je Smiljana Glamočanin Varga na svom fejsbuk profilu, uz fotografiju članova novog pokreta.

Ono što je ova poslanica navela kao razlog za napuštanje Srpske radikalne stranke je bahatost najviših funkcionera partije, ali i najavu da bi novi član SRS mogao da postane bivši predsednik optine Brus Milutin Jeličić Jutka, optužen za seksualno uznemiravanje i trenutno zbog toga na sudu.
Smiljana Glamočanin o napuštanju SRS: Nećemo da Jutke zapošljavaju naše ćerke
Foto: Privatna arhiva, Screenshot

“Znate, ja imam ćerku, svi imamo u okruženju i prijatelje i rođake i kumove i komšije koji imaju ćerke i sestre, mi zaista ne želimo da živimo u državi u kojoj će takve ličnosti zapošljavati žene, izjavila je za RTV Glamočanin Varga.

Prodaje se sajt Novinar.rs!

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Urednik

Vaš komentar

Next Post

Jeremić: Vučićeva geopolitičkog igra nadilazi njegove kapacitete, moraće da završi ono što je obećao

Pet feb 21 , 2020
Jeremić: Vučićeva geopolitičkog igra nadilazi njegove kapacitete, moraće da završi ono što je obećao Jeremić: Vučićeva geopolitičkog igra Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da će se predsednik […]
%d bloggers like this: