Sin preminulog Muamera Zukorlića izabran na očevu funkciju: Pred vama je Usame Zukorlić, stražar muftijinog puta

Danas je u prostorijama Stranke pravde i pomirenja (SPP) održana sednica proširenog sastava Predsjedništva ove stranke, na kojoj je kao jedinstveni prijedlog i jednoglasnom odlukom za v.d. predsjednika SPP imenovan Usame Zukorlić, sin preminulog bivšeg muftije i predsjednika ove stranke efendije Muamera Zukorlića.

Nakon održane sjednice potpredsjednik SPP Jahja Fehratović saopštio je ovu odluku Predsjedništva, a prisutnima se obratio i novoizabrani v.d. predsednik Usame Zukorlić.

– U ime Boga Svemogućeg, zahvaljujem se na imenovanju na mestu vršioca dužnosti predsednika Stranke pravde i pomirenja. Pitam se da li je ikom danas teže na Balkanu i Evropi od nas? Pred vama je Usame Zukorlić, koji nije muftija, ali koji jeste prvi među jednakima i stražar muftijinog puta – rekao je na početku svog obraćanja Usame Zukorlić, prenosi Nova.rs.

Urednik

Vaš komentar

Next Post

PREMINULA MERIMA NJEGOMIR

Sub nov 20 , 2021
PEVAČICA Merima NJegomir preminula je u 69. godini nakon kraće bolesti. Pre nekoliko dana mediji su preneli da se pevačica ne oseća dobro. Ovu informaciju za Pink.rs je kroz suze […]
%d bloggers like this: