Protest “Jedan od pet miliona”: Stop izvršiteljima

Protest “Jedan od pet miliona”: Stop izvršiteljima

Protest #1od5miliona u Beogradu biće održan u subotu u 19 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta.

Protest 1 od 5 miliona u subotu u znaku podrške stanarima hotela Bristol

Posle brutalnog upada izvršitelja i policije u stan Slobodanke Ninić nakon čega joj je polomljena ruka,  nakon pokušaja iseljenja jednog pukovnika i potpukovnika i televizije Naša, ove subote ćemo otići do komore javnih izvršitelja Srbije u NJegoševoj ulici, saopšteno je iz organizacije protesta, a prenosi Danas.

Kako se navodi u saopštenju, dugovi kompanija, firma i organizacija bliskih vlasti opraštaju se kao što se PINKu dug otplatio novcem držanih firmi koje su zakupile medijski prostor, dok se ljudi koji su već dovedeni u egzistencionalnu krizu nasilno izbacuju iz svojih stanova.

Protestna kolona kretaće se od Platoa ulicom Vase Čarapića kroz Kolarčevu ulicu preko Terazija i ulice Kralja Milana i Kneza Miloša do Krunske i Beogradseke ulice do NJegoševe ulice gde se nalazi komora izvršitelja Srbije.

Novinar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Next Post

Paspalj: Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to!

pet sep 13 , 2019
Paspalj: Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to! Proslavljeni jugoslovenski i srpski košarkaš Žarko Paspalj postao je još jednom zvezda društvenih mreža […]
Paspalj: Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to!